Problémy s ICQ protokolem na alternativních klientech

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Tak uz nejede ani QIP 8070 :evil:
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Cože ? Teď na něm jsem a vše OK. Přihlášen 12:45. Nesmíš do toho instalovat CZ třeba z 8060 jinak ti to nepůjde.
EDIT: Tady si o tom můžete něco přečíst: http://cdr.cz/a/24732
Naposledy upravil(a) Hlavson dne stř 2. črc 2008, 13:07, celkem upraveno 1 x.
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

jj to uz jsem taky zjistil :)
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

tak týpci z ICQ musí pěkně zuřit,že je jejich ruští kolegové takhkle přechcali :lol:
Přitom tu jde jen o ty blbé reklamy,o nic víc,hold konkurence je konkurence :fear:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sicco2 píše:tak týpci z ICQ musí pěkně zuřit,že je jejich ruští kolegové takhkle přechcali :lol:
Přitom tu jde jen o ty blbé reklamy,o nic víc,hold konkurence je konkurence :fear:
není co přechcat, celá změna spočívá ve změně jednoho bytu v jednom paketu
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Já to myslel celkově jak QIP využívá všeho od ICQ (čísel a kontaktů a všeho ostatního).Přitom ICQ těží jen z těch reklam,QIP žádné nemá a proto se ho ICQ snaží zlikvidovat.
Ted' si nejsem jistý,jestli není v 8070 nový protokol oproti 8060.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Včera sem přešel na novou verzi Pidgina, protože se mě objevila ta samá hláška nemám problém.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Já mám 8070 a nainstaloval jsem češtinu 8060 a vše je OK :-D
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Někteří z vás mi připadáte jako nespokojenci, co jen nadávají v hospodě a nejsou schopni se ani pokusit o nějaké řešení. Když vám ICQ vadí, přejděte na jiný protokol.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Lukfi píše:Někteří z vás mi připadáte jako nespokojenci, co jen nadávají v hospodě a nejsou schopni se ani pokusit o nějaké řešení. Když vám ICQ vadí, přejděte na jiný protokol.
Boužel ne všichni jsou takový experti jako ty a neví o tom že jsou jine protokoly .... :roll:
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Nepředpokládám, že na tomhle fóru by se vyskytovali lidi, který by o tom neměli ani šajnu.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

řekl bych,že všichni co používají alternativní program,kterýkoliv kromě ICQ si právě na ICQ ztěžují a je mnoho důvodů proč jej nepoužít,nebudu je jmenovat,všichni je známe.Proto když se objeví někdo kdo začne ICQ hájit,tak nemůže čekat od ostatních vídného přijetí.A tady vtomto threadu jak vidno sou všeci zastánci QIPu :wink:
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

tak dnes sem presvedvil bratra aby presel na mirandu mel 5.1 musel upgradedovat na 6.0 ta se mu nelibila tak sel na qip infinium tem mu prestal fungovat tak a obycejnej se mu prej nelibi taky takze jede na mirande nejdriv nadaval ze to nic neumi pak pustil okno moznosti a nestacil se divit :lol: btw ma nekdo jeste problemy?
NB:Acer Aspire V3 571G
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

jako tomu se musím zasmát:D že tvůj bratr hodnotí vzhled místo funkcí.A těch skinů na všechny tyhle programy je nespočet.
Mě osobně Miranda nepřijde lepší než QIP 2005
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Lukfi píše:Někteří z vás mi připadáte jako nespokojenci, co jen nadávají v hospodě a nejsou schopni se ani pokusit o nějaké řešení. Když vám ICQ vadí, přejděte na jiný protokol.
Hele ICQ mi nevadí. 5.1 byla úplně šupa program. Pak jsem jednoho dne zkusil nainstalovat ICQ 6 a ..... všichni víme. Kdyby ICQ nezačalo blokovat ICQ 5,1 klidně bych na ní zůstal. Teď mám už přes rok QIPa a nemůžu si stěžovat. A proč přecházet na jiný protokol, když QIP mi ho také poskytne :)
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Proč přecházet na jiný protokol? No, třeba protože ICQ podezřele často neběží a AOL s náma vyjebává, jak se jim zachce (jako třeba teď)?
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: ICQ BLOKUJE QIP !!!

Příspěvek od Baneshee »

Myslis ze je to tu zase... od kontaktu "1" mi prisla zprava:
=============================
Systovzpra
Verze ICQ 5.1 ji nenpodporova. Stne si zdarma autorizovanou verzi ICQ z oficinwebovstrky.

System Message
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.
A QIP (v8070) se nepripoji, resp. pripoji ale vsichni jsou offline :) Asi budem muset pockat zase na novou verzi
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaH »

Baneshee píše:Myslis ze je to tu zase... od kontaktu "1" mi prisla zprava:
Systovzpra
Verze ICQ 5.1 ji nenpodporova. Stne si zdarma autorizovanou verzi ICQ z oficinwebovstrky.

System Message
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.
A QIP (v8070) se nepripoji, resp. pripoji ale vsichni jsou offline :) Asi budem muset pockat zase na novou verzi

jj, mám ten samej problém, doufám že se to brzo vyřeší.. nechce se mi používat klasický icq..

nemá někdo nějakou rozumnou alternativu která funguje..
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Jen tak pro zajimavost, jeste ve tri rano dnes mi 8070 (nonCZ) jela normalne.

Dnes v 11:00 toto:

Systovzpra

System Message

Nejdriv jsem myslel ze mam hacknuty komp, ale asi to bude "oficialni". Snad udelaji novou verzi, infimum se mi moc nelibi a nic jineho nez qip nechci.

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Me to jelo jeste v 11h, zmenili to pred chvili. Infuim ma pry stejnej problem, musime hold cekat na novou verzi, snad to dlouho nepotrva.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“