To je hlavní věc.Butch píše: Hrozne moc i zalezi v jake jste guilde.
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruz
- Pokročilý

6/7, to je narez, to vas to bavi to porad hrat? stacilo mi 3-4/7 a byl jsem z toho znechucen, ale asi nejsem poradnej wow hracfilletzz píše:My (Arch Glacies) chodíme 6/7Butch píše: Na Frostu byl problem najit lidi na kara a tady se chodej dve guildovni grupy tydne.Pátky jsou chlastací no
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No je pravda, že to není uplně přesně každý týden, někdy se třeba nepovede složit, ale minimálně těch 4-5/7 to dá... Nemyslím si, že by člověk musel být zrovna no-lifer (i když jich taky pár v g máme
), aby to stíhal. Já třeba jsem nějakých těch 5 dnů v týdnu večer od osmé doma a jestli mám čumět na bednu, nebo hrát wow...
Celkem máme kolem 50ti aktivních lidí a těch 25 se sejde 
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Wiruz
- Pokročilý

ale jo, par dni / tydnu se to da vydrzet, zejmena behem progressu v nove lokaci, ale pak pri farmu pro me byl problem se donutit i 3-4/7, ale je fakt ze to je lepsi nez koukat na bednu.filletzz píše:No je pravda, že to není uplně přesně každý týden, někdy se třeba nepovede složit, ale minimálně těch 4-5/7 to dá... Nemyslím si, že by člověk musel být zrovna no-lifer (i když jich taky pár v g máme), aby to stíhal. Já třeba jsem nějakých těch 5 dnů v týdnu večer od osmé doma a jestli mám čumět na bednu, nebo hrát wow...
Celkem máme kolem 50ti aktivních lidí a těch 25 se sejde
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- KlaSniC
- Začátečník

- Perfect_
- Začátečník

- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VictimCZ
- Začátečník

-
ono to je taky o tom zda chcete videt nove veci nebo vam staci porad dokola farmit ty stare.KlaSniC píše:tvl 6/7 je kotel my chodime 3/7 a bohate staci cvrtek dame BT po matku sobota hyjal a utery dorazime bt sem tam nejaky ZA bear run nic vic:))
u nas funguje 5/7 obvykle, pokud neni neco extra jako ted byl fotbal takze se stalo ze byl o den vice bez raidu. kdy pro bt je dva dny vzdy. nikdy neni urceny ktery den presne vzdy zalezi zda je setup na swp. pokud ano tak swp ma prednost. protoze to je to co chceme videt. a pokud je dobrej tyden tak klidne vynechame MH kde stejne vetsina veci jde na DE nebo offspec.
ale jako asi kazda gilda ted citime prichod prazdnin/leta kdy sem tam nekdo jde pryc a tedy sem tam nekoho noveho nabereme. dokonce to polozilo u nas jedinou tvrdsi gildu(za hordu) ktera nehrala na nic jineho nez progress za kazdou cenu. a takove veci jako ZA pro medvedy chodi lidi po raidu nebo prave v ony volne dny.
ja osobne bych nebyl rad za to ze jedine co ma gilda v planu je jit MH BT a neobtezovat se s necim novym.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Tak když se chodí 5-6/7 raidy nemosí byt člověk nolifer, protože dost lidí si to WoWko zapne jenom kvůli raidům - takovým znám dost. Prostě je už expení/PvP a podobně nebaví a hrajou jenom raidy takže to zas tolik času nezabere.
Já pokud nejsu nekde s kámoškama, neučím se, nepracuju, nejezdím na kole atd tak co odpoledne/večer dělat? Sedět na posteli a dívat se do zemi nebo spat?
Jako pokud u WoWka člověk sedí každý den 16-18 hodin tak je to horší no. Neříkám že sem u WoWka některý den nestrávil kolem 14 hodin, ale to byla těžká nuda a nebylo co na práci a takových dní je tak 5-10 do roka.
Já pokud nejsu nekde s kámoškama, neučím se, nepracuju, nejezdím na kole atd tak co odpoledne/večer dělat? Sedět na posteli a dívat se do zemi nebo spat?
Jako pokud u WoWka člověk sedí každý den 16-18 hodin tak je to horší no. Neříkám že sem u WoWka některý den nestrávil kolem 14 hodin, ale to byla těžká nuda a nebylo co na práci a takových dní je tak 5-10 do roka.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prijde mi usmevny jak tu kazdy rika 6-7/tyden nemusi byt nolifer, to si to nechcete priznat?
takovej priklad: Prijdu domu z prace najim se a du jen raid = minimalně 19-24 pak jdu spat, rano vstanu, prace, dojdu domu, zapnu wow, to neni nolife? pak by me teda zajimalo co jo. k tomu času: hypoteticky 6x tydne raid, tzn. 24h cisteho casu jen raidy, kde je farma goldu/materialu na raidy? rekneme dalsich 9h. To jsme na nejakych 33h, tyden ma 168h, z toho 7x8 prospíte = 56h, stenjou dobu ste v práci/škole to sme na 112h, z toho tydne vam zbyde cca 56h volnyho casu, kdyz nejakejch 33 prosedite u wow je to normalni?
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Farma neni, když sme takhle raidovali, tak přijít 15 min před raidem, na konci HS shatt, oprava, prodat itemy co byly k ničemu vendorovi a log out. A delší raidy sem než kolem 4 hod sem nikdy nezažil, ale netvrdím, že nejsou. Asi sem nikdy nebyl v dost hard-core guildě. A ani mi to neva.LOVIT píše:...hypoteticky 6x tydne raid, tzn. 24h cisteho casu jen raidy, kde je farma goldu/materialu na raidy?...
- Luděk
- Začátečník

-
pokud ho to bavi tak proc ne ....LOVIT píše:prijde mi usmevny jak tu kazdy rika 6-7/tyden nemusi byt nolifer, to si to nechcete priznat?takovej priklad: Prijdu domu z prace najim se a du jen raid = minimalně 19-24 pak jdu spat, rano vstanu, prace, dojdu domu, zapnu wow, to neni nolife? pak by me teda zajimalo co jo. k tomu času: hypoteticky 6x tydne raid, tzn. 24h cisteho casu jen raidy, kde je farma goldu/materialu na raidy? rekneme dalsich 9h. To jsme na nejakych 33h, tyden ma 168h, z toho 7x8 prospíte = 56h, stenjou dobu ste v práci/škole to sme na 112h, z toho tydne vam zbyde cca 56h volnyho casu, kdyz nejakejch 33 prosedite u wow je to normalni?
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

2LOVIT: No tak pokud si od 6 v práci a o 16-18 dojdeš dom tak ano tobě to přijde jako noliferství, protože pokud raid začíná o 8 tak máš 2-4h volna. A za tu dobu toho moc nestihneš.
Jinak osobně sem byl nejvíc 5/7 když sme začínali Karazhan ale nikdy jsme dél jak 2h hodiny nevydrželi, protože sme ztratili moc peněz za opravy po úplných wipech.
A můj nejdelší raid byl cca 3.5h, ale ten měl začátek o 11 a na konci už všeci spali na klávesnici 
Jinak osobně sem byl nejvíc 5/7 když sme začínali Karazhan ale nikdy jsme dél jak 2h hodiny nevydrželi, protože sme ztratili moc peněz za opravy po úplných wipech.
- Vodnik
- Začátečník

-
- VictimCZ
- Začátečník

-
zanepomente ze kdys byl kara maximum sveta pro vetsinu gild tak celej kara zabil nekolik dni. a nekomu i cely tyden v dobe kdy se tam lidi teprve ucili neco zabit. a kazdy den do kara vleze nekdo poprve a kdyz je to cela gilda tak jak to asi muze vypadat ze.
a jinak specifikace no-life... je zajimave ze nekdo to ma spocitane na minuty. asi si nekdo dava zalezet aby si uhajil svuj zivot v mezich "with-life"
kdyz pracuju tak ja delam 12h smeny.. prijdu vetisnou v case kdyz uz se zacina raid. a mam cca 5h nez musim jit spat. co mam delat kdyz na TV se divam jednou za tyden. mam cumet do zdi na zaklade toho ze nekdo mi spocital ze kdyz se budu ted dve hodiny prohanet v BT tak budu zarazen mezi no life lidi. zabavne. dokud to hraju s kamosema a pobavim se u toho tak si to budu delat kdy chci a jak chci. a kuuur** hlavne po praci kdyz nemam naladu na dalsi nervy a potrebuju odfrknout pred dalsim pracovnim dnem 
treba prave ted odchazi do prace ale pokud nekdo z tech zasadovych *with life* lidi chce jit misto me tak ja to rad otocim do kina. nabidky do PM prosim.
a jinak specifikace no-life... je zajimave ze nekdo to ma spocitane na minuty. asi si nekdo dava zalezet aby si uhajil svuj zivot v mezich "with-life"
treba prave ted odchazi do prace ale pokud nekdo z tech zasadovych *with life* lidi chce jit misto me tak ja to rad otocim do kina. nabidky do PM prosim.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- oyza
- Začátečník

coz to ja te s tim odreagovanim chapu, taky mam hrani jako skvelou relaxaci, ale na druhou stranu, je to cumeni do bedny, o kterem pises vic nez "no-life"? ono, jestli budes 6/7 chodit raid a nic jinyho nedelat, tak to neni uplne ono.... 2h na raid? trocha malo ne, ale zase kdyz to delate kazdej den na pokracovani, tak to pak asi jo...
hraju vic nez je zdravo a taky manzelce rikam - to mam cumet do bedny nebo do zdi? sem zvedavej jak to dopadne az bude doma nejakej skrcek...
hraju vic nez je zdravo a taky manzelce rikam - to mam cumet do bedny nebo do zdi? sem zvedavej jak to dopadne az bude doma nejakej skrcek...
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
koukam, ze se to rozjelo 
Opet trosku prihodim polinko, proc tu kazdy rika musim misto wow koukat do zdi, nebo koukat na bednu, to se nic jinyho neda delat, treba vzit si knizku, pustit dobrou hudbu, mrknout na nejakej dobrej film treba na dvd, zajit s kamaradama do hospy atd. Problem tyhle hry je, ze nema na min jak 2 hodiny cenu ji zapinat, asi vite o cem mluvim. Pro me osobne je nolifer clovek co obetuje vetsinu sveho volneho casu WoW, hlavne si to neberte moc osobne, stejne tu kecame porad o vecech co neresi nic zasadniho ze.
Jinak ke me - jo tedka delam 12ctky, ale i v dobe kdy sem delal normalne po-pa, tak sem byl rad, ze sem stihl vypadnout na 2 hodky ven na kolo a pak od 20 do 24 sedet u 40 ppl raidu, no a pri predstave ze tohle delam skoro cely tyden :X proste zabity vikendy atd. Kamarad takhle obetoval 3 mesice zivota a co z toho ma full T2, ktery mu ted je na, tuhle metu sem osobne nikdy nedosahl, a vubec mi to nevadi
Opet trosku prihodim polinko, proc tu kazdy rika musim misto wow koukat do zdi, nebo koukat na bednu, to se nic jinyho neda delat, treba vzit si knizku, pustit dobrou hudbu, mrknout na nejakej dobrej film treba na dvd, zajit s kamaradama do hospy atd. Problem tyhle hry je, ze nema na min jak 2 hodiny cenu ji zapinat, asi vite o cem mluvim. Pro me osobne je nolifer clovek co obetuje vetsinu sveho volneho casu WoW, hlavne si to neberte moc osobne, stejne tu kecame porad o vecech co neresi nic zasadniho ze.
Jinak ke me - jo tedka delam 12ctky, ale i v dobe kdy sem delal normalne po-pa, tak sem byl rad, ze sem stihl vypadnout na 2 hodky ven na kolo a pak od 20 do 24 sedet u 40 ppl raidu, no a pri predstave ze tohle delam skoro cely tyden :X proste zabity vikendy atd. Kamarad takhle obetoval 3 mesice zivota a co z toho ma full T2, ktery mu ted je na, tuhle metu sem osobne nikdy nedosahl, a vubec mi to nevadi