Skříň s vodníkem??
- nekked.snake
- Nováček

Skříň s vodníkem??
Zdravím, mám problém, našel jsem tuhle ( http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-the ... d67337.htm) skříň, ale nevím, jestli je ten základ vodníka dostatečně výkoný..
Budu rád za každou radu..
Předem děkuji
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Case je sice dobrá ale ten vodník je naprd...
Výkonnost je fakt nízká, jako první vodník to je dobré ale při OC slabota..
Tadytěm setům TT, Zalman atd. se radši vyhni a investuj do kvalitního vzduchového chlazení ..
Výkonnost je fakt nízká, jako první vodník to je dobré ale při OC slabota..
Tadytěm setům TT, Zalman atd. se radši vyhni a investuj do kvalitního vzduchového chlazení ..
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
- nekked.snake
- Nováček

- Surgical
- Začátečník

-
- Woyta
- Středně pokročilý

Jestli chces vodu na frajereni tak se ji radeji obloukem vyhni a levneji kup vykonny vzduch.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- nekked.snake
- Nováček

- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proč by to se vzduchem nešlo??
Koupíš Noctuu + Noctua nebo Nexus, zregulujes ho na nějaké menší otáčky a máš kvalitní + tiché chlazení a vyjde tě to lépe než vodník...
Koupíš Noctuu + Noctua nebo Nexus, zregulujes ho na nějaké menší otáčky a máš kvalitní + tiché chlazení a vyjde tě to lépe než vodník...
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
- nekked.snake
- Nováček

- Mrtvola
- Začátečník

Tu samou bez vodníka dělají. A vzduch na dnešní procesory stačí. Já mám E4400 (Ghz v základu) na 3-3,2Ghz a nádhera, Noctua větráky ty nové jsou výkonné a tiché. Gemin II fouká i na paměti a desku. Vodník je na opravdu silné OC a topicí GPU. Integrované vodníky, jsou setjně kvalitní jako integrované zvukovky...hrají , ale jsou jinak naprd.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku
), Seasonic X560W
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mi pak řekni co si měl za CPU a čím si ho chladil?nekked.snake píše:Vzduch jsem zkoušel, ale prosesor prostě nenataktuju ikdybych se zbláznil.. Upekl by se mi.. na 3,2GHz to nedám..Což je mi líto a navíc se mi ta skříň strašně líbí, asi nedělají tu samou, ale bez vodníka..
- Holda
- Středně pokročilý

Taky se pridam do zastupu lidi, ktery ti to rozmlouvaji. Vodnik stejne nebude o moc tissi, nez poradnej vzduch. Porad tam mas cerpadlo a musis tam mit ve vysledku mozna i vic vetraku, nez u dobre vyresenyho vzduchu.
Je to spis zabava, ale prakticnost je minimalni a "nutne" ho potrebujes az opravdu na brutalni OC
Je to spis zabava, ale prakticnost je minimalni a "nutne" ho potrebujes az opravdu na brutalni OC
.
- nekked.snake
- Nováček

- Nism0
- Začátečník

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43221
Nevim njsem odborník.. ale za tyhle prachy řek bych že je to slušný
Nevim njsem odborník.. ale za tyhle prachy řek bych že je to slušný
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- nekked.snake
- Nováček

- tx3rf
- Začátečník

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
vidis, a i dneska se najdou lidi, co daji treba 25k za vodnika za to, aby meli pasivne chlazenou svoji dvojici 8800 gtx spolecne s q9300 spolecne s chipsetem atd. a ja se jim vubec nedivim...takze ano, pokud budes srovnavat low end vodnika s high end vzduchem, tak to mozna vyjde nastejno a je to jen hracka, ale pokud clovek s financema trochu pritlaci, tak mu vodnik poskytne takove ticho a stabilitu komponent, jako nic jineho na tomhle svete...Holda píše:Taky se pridam do zastupu lidi, ktery ti to rozmlouvaji. Vodnik stejne nebude o moc tissi, nez poradnej vzduch. Porad tam mas cerpadlo a musis tam mit ve vysledku mozna i vic vetraku, nez u dobre vyresenyho vzduchu.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- nekked.snake
- Nováček

- Holda
- Středně pokročilý

- tx3rf
- Začátečník

-
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já si myslím, že jestli je tohle opravdu pravda
http://www.extrahardware.cz/e8600-overclockeruv-sen
a né že ten overclocker dostal ten nejlepší kousek, tak to vodník může jít za chvíli zabalit
http://www.extrahardware.cz/e8600-overclockeruv-sen
a né že ten overclocker dostal ten nejlepší kousek, tak to vodník může jít za chvíli zabalit