WD MyBook Essential 500GB - problémy při kopírování

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
blackskull
Nováček
Nováček

WD MyBook Essential 500GB - problémy při kopírování

Příspěvek od blackskull »

Mám doma tento disk tejden. A když kopíruju z nebo na WD větší množství dat tak se mi pravidelně sekne celý PC a následuje restart. Je jedno jestli to jsou 700MB videa nebo 6GB ISO. Zkusil jsem nový ovladače desky a nic. Reinstal systému jsem nezkoušel a ani nebudu (hodně dat). Ještě zkusím odstranit oddíl a znova naformátovat NTFS. Pak už jen reklamace. Ale tahat sem tam 350GB dat se záseky je paráda. Neměl někdo podobný problém , že by mne navedl. PC WIN XP Pro SP3, Athlon XP2600+ Barton, deska DFI AD77, X1950GT. 160GB Passport funguje bez problémů. Díky
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Pripájaš HDD do USB-HUBu alebo rovno do MB? Robí problémy aj pri iných PC poprípade NB?
blackskull
Nováček
Nováček

Příspěvek od blackskull »

přímo do PC, na jiných to samé. Když táhnu soubory do cca 5GB tak v pohodě, ale víc GB se tak po 10GB sekne. Takže tahat 200GB videí wrestlingu je celkem na dlouho, když u toho musím sedět a dávat kopírovat max. těch 5GB. Napadlo mě ještě přehřívání v těch vedrech.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“