Komplet freeware PC?
- Holda
- Středně pokročilý

Komplet freeware PC?
Ahoj, pritelkyni ted porizujeme PC, bude tam OEM 64bit Vista, jako jediny koupeny program, chtel bych se poradit, jak ho "ciste" nainstalovat tak, aby umoznoval vsechnu praci a funkce. Tzn. firewall (Comodo), antivir(Avira), sprava a prohlizeni fotek (Picasa), uprava fotek (Gimp), prehravace (Winamp, MPC), vypalovani (Express burn), kancelar (OO)
Nevim si rady napriklad se zychytavanim a upravou videa z miniDV kamery
Pripadne pokud mate jine alternativy k tomu, co jsem napsal + programy zdarma, ktere se opravdu hodi, budu rad za kazdou radu
Pripadne pokud mate jine alternativy k tomu, co jsem napsal + programy zdarma, ktere se opravdu hodi, budu rad za kazdou radu
Naposledy upravil(a) Holda dne sob 5. črc 2008, 10:54, celkem upraveno 1 x.
.
- helium
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Komplet freeware PC?
Na video jedine VirtualDUBHolda píše:Ahoj, pritelkyni ted porizujeme PC, bude tam OEMbit Vista, jako jediny koupeny program, chtel bych se poradit, jak ho "ciste" nainstalovat tak, aby umoznoval vsechnu praci a funkce. Tzn. firewall (Comodo), antivir(Avira), sprava a prohlizeni fotek (Picasa), uprava fotek (Gimp), prehravace (Winamp, MPC), vypalovani (Express burn), kancelar (OO)
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bych si dovolil oponovatWoiTa píše:...Pro běžného uživatele určitě jednodušší než virtualdub.
BTW Gimp není freeware ale GPL
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- zombux
- Odborník PCT

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Komplet freeware PC?
Na upravu fotek davam prednost paint.net -u.Holda píše:uprava fotek (Gimp),
0118 999 881 999 119 7253
- Holda
- Středně pokročilý

nevim jak ted, ale verze Irfanu, co jsem videl, tak neumeji organizovat fotky a jelikoz jich je hodne (nekolik GB) tak to bez organizace nejde. Picassu 2 ted zkousim a libi se mi, vetsinu jednoduchych uprav zvlada a organizace je na urovni a je user-friendly, coz je taky urcite plus.
XNView a paint.net vyzkousim, dik za tip
XNView a paint.net vyzkousim, dik za tip
.
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Otázkou je co znamená organizovatHolda píše:nevim jak ted, ale verze Irfanu, co jsem videl, tak neumeji organizovat fotky ...
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- Holda
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Irfan byl kavlitní prohlížeč ale už je to spíš přežitek, v dnešní době je lepší svěřit se velkým firmám i v řpípadě freeware takže doporučuji Picasu a nebo si někde sehnat plné verze komerčního programu, třeba Zoner Classic
teď třeba je k časopisu Computer zdarma plná verze Zoner PhotoStudio 10 Computer Edition, mám jí jako předplatitel časáku, myslím že za cenu časopisu výborná volba
možná by ani nebylo v rozporu s licencí kdybych ti to DVD vypálil nebo tak ale tím už si nejsem jistý
teď třeba je k časopisu Computer zdarma plná verze Zoner PhotoStudio 10 Computer Edition, mám jí jako předplatitel časáku, myslím že za cenu časopisu výborná volba
možná by ani nebylo v rozporu s licencí kdybych ti to DVD vypálil nebo tak ale tím už si nejsem jistý
- Holda
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
koukám na to a je to výborný, plná Extended verze za takových podmínek to je bezvaHolda píše:inu vcelku lidovy peniz http://www.devshop.cz/zpracovani-fotogr ... ed-student
- Holda
- Středně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: