Hojte takze je tu zmena poskytovatele netu a ted potrebuju vybrat bud volnyho nebo O2. bohuzel byslim na vesnici takze tu je dostupna pouze classic varianta adsl. Ted je dilema jestli vzit volnyho a ASUS AM200G nebo O2 a vzit Huawei HG520i
Pricemz o asusu nemam zadny info a o tom Huawei sem slysel pouze spatny ohlasy z jinych for. Nejak neni stabilni WiFi pripojeni a dalsi problemy DHCP atd. Taky sem premyslel Ho koupit za 1Kč a prodat ho nekam do sveta, ale kolik bych za nej mohl dostat by se to vyplatilo.
wifi je plus ktere by se vyuzilo ale nemusi bejt
BTW mam doma starsi router ktery pouzivam ted. Slo by treba vzit 1 portovej ethernet ADSL modem a pripojit ho do WAN portu jako ted kdys tam mam pripojeny AP?
THX za rady
ADSL modem + poskytovatel
Moderátor: Don
- kul1k
- Mírně pokročilý

ADSL modem + poskytovatel
NB:Acer Aspire V3 571G
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám net od volný už asi 3 roky protože tady nic jiného není. Modem mám celu dobu Asus TI4631, protože dřív měl volný nějaké problémy s čipsety conexant. Jediné co jsem musel upgradovat byl firmware.
Ač s těmi modemy nemám zkušenost tak bych volil Asus. Nevím jak je na tom Asus teď ale já se nesetkal s tím, že by na routery/modemy od něj obecně byly nějaké výtky.
Ač s těmi modemy nemám zkušenost tak bych volil Asus. Nevím jak je na tom Asus teď ale já se nesetkal s tím, že by na routery/modemy od něj obecně byly nějaké výtky.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe