M-AUDIO Revolution 5.1 - drivery pro Win Vista 64?
Moderátor: CageJ
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
M-AUDIO Revolution 5.1 - drivery pro Win Vista 64?
Čau, dneska jsem zjistil že na oficiální stránce m-audio nejsou drivery na kartu Revolution 5.1 pro Win Vista 64. Na pár diskusí co jsem našel na googlu jsem se dočetl že je tady ohledně driverů trošku problém. Skutečně nejsou drivery na tuhle kartu pro Visty 64?
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: M-AUDIO Revolution 5.1 - drivery pro Win Vista 64?
Bohuzel, ale nic ti nebrani nainstalovat si 32b Visty, na ktery jsou zrovna novy ovladace.Jen to zabere trochu vic casu.Henry_CZ píše:Čau, dneska jsem zjistil že na oficiální stránce m-audio nejsou drivery na kartu Revolution 5.1 pro Win Vista 64. Na pár diskusí co jsem našel na googlu jsem se dočetl že je tady ohledně driverů trošku problém. Skutečně nejsou drivery na tuhle kartu pro Visty 64?
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: M-AUDIO Revolution 5.1 - drivery pro Win Vista 64?
jo díky za raduJan Machalík píše:Bohuzel, ale nic ti nebrani nainstalovat si 32b Visty, na ktery jsou zrovna novy ovladace.Jen to zabere trochu vic casu.Henry_CZ píše:Čau, dneska jsem zjistil že na oficiální stránce m-audio nejsou drivery na kartu Revolution 5.1 pro Win Vista 64. Na pár diskusí co jsem našel na googlu jsem se dočetl že je tady ohledně driverů trošku problém. Skutečně nejsou drivery na tuhle kartu pro Visty 64?