Weird War poškozené cd1 - jak to řešit?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Weird War poškozené cd1 - jak to řešit?

Příspěvek od Dex_Holland »

Hrál někdo tohle zábavné rpg?

http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/wei ... war_bw.idn

Já ano, ale bohužel jsem ho nedohrál ( je dost tuhé ). Ale když jsem se k němu chtěl vrátit, tak jsem zjistil, že jsem ho "dohrál" nadobro. Tuhle hru mám koupenou už nějaký ten pátek a nedávno jsem se vrátil k jejimu předchůdci, another war, to jsem dohrál a tak jsem chtěl logicky pokračovat v dalším volném pokračování. Bohužel jsem zjistil že hned prvni cd je škrábnuté. Nepřečte mě ho žádná mechanika ( zkoušel jsem ve třech ).
Záručák už těžko někde najdu...

Co s tim? Reklamovat těžko. Pokud bych chtěl po někom uploadnout pouze 1. cd ( ze třech), když vlastním original hru - je to warez? Nebo mě nezbude nic jiného než prostě koupit zase celou hru znovu, platit poštovné....? Jak se tohle řeší, pokud je poškozeno jedno medium z několika?
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

ja jsem to hral (skvělý příběh nejlepší je začátek :D) bylo to na dvd od score pokud bych ho našel tak ti ho mužu za symbolickou cenu poslat ;)

BTW: ja jsem to měl od score tam cd-klič neměl máš ho u krabicove verze ? pokud jo tak se optej někoho at ti to upne nebude to warez ;) nebot bys měl svuj vlastni cd-key
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Právě tam key vubec není, nechce ho to při instalaci. Ze skore a chce to cd key? ja to weird mam v cz, na 3cd a key to po mě vubec nechce...

Oba díly jsou super. Dost tuhy oba díly. Ale bavil jsem se hodně u obou. Je to takovy oldschool rpg a trošku mě to připomina fallout. No trošku veselejší fallout :-)Another war jsem dohrál celej. U weird jsem skončil celkem brzo. Mam dojem že u toho questu jak jsem musel najít rybářský lístek ( ve hrobce ), aby mi arab prodal prut, ja chytil murénu, navlékl ji do hadí kůže a dal fakýrovi. - takovy questy :lol:

Já se zítra projdu po brně a kouknu do obchodů jestli na to narazím, bez poštovného by to šlo( ale zase kvuli jednomu cd celou hru :- / ). Pokud ne, napišu ti sz a zkusime se nějak domluvit. Dik že ses ozval
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

no ve scorečku taky nechtělo a bylo to taky v cz

jj skus se podívat možná že sezeneš
ale za kvalitu toho meho dvd případně neručím bude poškrabane :(

jinak tady je za kilčo
http://www.gameaction.cz/produkty/pc-hry/rpg/weird-war
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ajo, s tim cd keyem jsi to vlastně vysvětlil hned - už přes oči nevidim.
Pěkná cena, to by už stálo za to i s poštovnym. Jestli to zitra neseženu tak si to tam objednám. Dík za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“