Pomoc z Online hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
nextelsum
Nováček
Nováček

Pomoc z Online hry

Příspěvek od nextelsum »

zdravim vsechny potreboval bych pomoci Nejde se mi nikde pripojit na online hry napr World of warcraft counter strike call of duty 4,2 vsechno jsou originalky napatchovany proste mi nechce najit ani jeden server a kdyz mi nekdo z kamosu posle svr nepripoji se to pocita to ze se to chce pripojit a ptoom server connecting out pripom jsou tam lidi a ja se tam nepripojim prosim vas pomocte mi nevis si uz rady jo a este mam new kompa vista tu je 9800GTX 4gb ram 3,0 procak tak nevim
Naposledy upravil(a) nextelsum dne stř 9. črc 2008, 09:09, celkem upraveno 1 x.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Skus vypnut Firewall, antivir atd.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
nextelsum
Nováček
Nováček

Příspěvek od nextelsum »

x_xxRICKxx_x píše:Skus vypnut Firewall, antivir atd.
to jsem zkousel vsechno a porat nic
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

A internet ti normalne ide? A hry ti idu v pohod eked nehrajes cez internet?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

toto vacsinou robi firewall, aky mas OS a zabezpcenie, firewal, antivir?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

jak si pripojeny k internetu ? ... nemas doma sve PC pripojene pres nejaky router ?
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
nextelsum
Nováček
Nováček

Příspěvek od nextelsum »

CyberDeath píše:jak si pripojeny k internetu ? ... nemas doma sve PC pripojene pres nejaky router ?
mam internet UPC a mamt o pripojene na rounter no
nextelsum
Nováček
Nováček

Příspěvek od nextelsum »

Wuuduu píše:toto vacsinou robi firewall, aky mas OS a zabezpcenie, firewal, antivir?
anti vir avg , firewall ten zakladni
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Pak máš ten router blbě nakonfigurovaný, sežeň si někoho kdo tomu rozumí
vss Vodnik DrC+ (kp)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

alebo pozri nejake clanky a navody (ak vobec existuju :D ) ako nakonfigurovat ten tvoj router.
nextelsum
Nováček
Nováček

Příspěvek od nextelsum »

x_xxRICKxx_x píše:alebo pozri nejake clanky a navody (ak vobec existuju :D ) ako nakonfigurovat ten tvoj router.
ale ja mam na tom routerovy napojene dalsi 2 kompy a jede to jim upe v poho
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Na ostatnych kompoch ti jedu online hry v pohode, a na tomto nie. Takze to bude nejaka SW chyba. Skus odinstalovat AVG alebo v najhorsom pripade reinstal Windowsu (mne to stale pomoze :) ).
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

a take to muze byt chybou v routery ... problemy s NAT , uPnP :-)
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Já měl teda problémy s routrem leda když se chtěl někdo připojit na mě, co se týče mojeho připojení kamkoli problém nebyl, ani nevím že by router takový problém způsoboval...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Maddogg píše:Já měl teda problémy s routrem leda když se chtěl někdo připojit na mě, co se týče mojeho připojení kamkoli problém nebyl, ani nevím že by router takový problém způsoboval...
Stačí na routeru blbě nastavit pravidla pro FW a je to

Jinak jsme se doteď nedozvěděli, zda na dotyčném PC vůbec funguje internet
vss Vodnik DrC+ (kp)
nextelsum
Nováček
Nováček

Příspěvek od nextelsum »

Vodnik píše:
Maddogg píše:Já měl teda problémy s routrem leda když se chtěl někdo připojit na mě, co se týče mojeho připojení kamkoli problém nebyl, ani nevím že by router takový problém způsoboval...
Stačí na routeru blbě nastavit pravidla pro FW a je to

Jinak jsme se doteď nedozvěděli, zda na dotyčném PC vůbec funguje internet
jj jde mi internet na tomdle pocitaci to bych asík nepsal
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Hovorim ti, skus preinstalovat Windows - mozno to vyriesi.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

x_xxRICKxx_x píše:Hovorim ti, skus preinstalovat Windows - mozno to vyriesi.
Jasně, i firmware routeru se přeinstalací Windows sám opraví ... Tomu říkám rada ;-)

V první řadě bych zapojil počítač přímo do modemu, zcela bez routeru. Pokud to nebude fungovat tak zkusit jinou síťovou kartu. A především k tomu zkusit posadit někoho, kdo aspoň trochu rozumí síťové komunikaci, FW, routerům a podobným neřádům
vss Vodnik DrC+ (kp)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“