Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Sentenced píše:Je tu nekdo, kdo sleduje ty LeMans zavody i v realu ?? Včera jsem jel zavod s tou nejdražší Audionou (cca 15mil €) a na opravdu dlouhy rovine to jelo 415 km/h. Tak me zajímalo jestli takhle ty šílenci fakt jezdí nebo je to scifi stihačka jen v gridu. :)
moc to nesleduju, ale vzhledem k zajizdenym casum v Gridu a casum v realu(kolem 3min.) je fakt mozny ze v realu to frcej pres 400km/h.

EDIT // trochu sem potrapil strycka Google :

Kód: Vybrat vše

The 1989 Mercedes Sauber C9 reached a top speed of about 400km/h (240 mph). This prompted the addition of two chicanes on the Le Mans straight to lower top speed.
Zdroj : http://www.mgpmrc.org/Articles/lmp.html#LMP1
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, na wiki píšou o 370km/h top speed.

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_R10

Tak je to asi v ty hre trochu prestreleny, jako vsechno :)
I tak by to v realu muselo bejt brutální.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Na te Le Mans trati se mi libi ta rovinka, na ktere to prazi tech 400 a pak to hned narvat v te 400vce do tech mantinelu tam na konci..... fakt se na to hezky diva z replayu :-D
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

killerGBU píše:Tak jsem stáhnul patch 1.1 v domění, že mi půjde Gamepadem ovládat i hra samotná

Kód: Vybrat vše

• Added support for Xinput wheel and Logitech Rumblepad 2, including default action map configurations.
Ale pořád to můj Rumblepad 2 nerozpozná, jde přenastavit vlastní ovládání, ale tím se musím pokaždé zvedat, když dojedu závod, nebo chci dát replay.

Funguje někomu jiný gamepad, než Xbox?
V čem máš problém mám taky Logitech rumblrpad2 a ovládam celou hru pomoci gamepadu
na ovladaci tl. mam klasicky nastavene ovladani auta a na zbytku mam v logitech profilu hozeny enter -1- a Esc -4- na levy joistick mam nastavene kurzorove klávesy neboli šipky.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
killerGBU
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerGBU »

Tak to mi řekni, jak se ti to povedlo.

Mě to v menu vůbec nereaguje, a to mám nastevené všechny klávesy vyjma řazení jednotlivých stupňů.

Patch mám 1.1, hledal jsem nějakou položku, kde bych našetl profil toho logitechu, ale nic takového tam není
AMD A64 3000+(9*260)|Veritech CL2 512@400 MB RAM|120 GB HDD|Zroj 400W Chill inovation|MSI 6600 GT (550/1050)|3Dmark01 17833|3Dmark03 7991|3Dmark05 3047|3Dmark03 CPU score 698|Logitech Z-5300 | MX 1000 |AUdigy 2 ZS | DVB-T tuner | PDA Ipaq 5500
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

killerGBU píše:Tak to mi řekni, jak se ti to povedlo.

Mě to v menu vůbec nereaguje, a to mám nastevené všechny klávesy vyjma řazení jednotlivých stupňů.

Patch mám 1.1, hledal jsem nějakou položku, kde bych našetl profil toho logitechu, ale nic takového tam není
profil si musíš vytvořit v ovladači toho gamepadu kam se dostaneš přes tu ikonku co maš v pravo dole toDvojte ve co tam je nechce se mi to tu podrobně vysvětlovat kdby něco tak si zavolame přes icq 435 667 416
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

dneska me prisla krabicova anglicka verze,,,,,potrebuju se nekouho nutne optat na jednu vec... ,,kdo ji mate take??
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

ja ji mel.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

takze po cca pulmesici hrani musim rict jedno: single dohranej ale ten nehodnotim..
online zavody - nedaji se hrat kvuli blbeckum co bouraji...
bouracky jsou vyreseny uplne debilne, minimalni dotyk znamena hodiny a to i pro toho ktery jede jen rovne a nejakej neuma ho odrovna postouchnutim do zadi auta.
patch.. zavody bez kolizí maji smysl, chvily me to bavilo ale:

narazy do mantinelu jsou naprosto nerealny a degraduji celou hru, vysvetlim: auta se od svodidel odrazeji naprosto nerealne co se tyka fyziky, pri narazu do svodidel z 60 procetniho uhlu auto konci cumakem proti smeru jizdy..
takze hru v sobotu na burze prodam a mile rad si opet dohraju NFS U2 nebo TD unlimited, a jako online porad vevodi race 07.. tot moje poznatky
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Já si tu hru koupil jetu tady na fóru a včera poprvé jezdil online - napoprvé jsem měl kliku a dalo se závodit, ale druhá hra byla plná kreténů, co změnili každý závod na destruction derby, běžně dokončovali tak 3-4 hráči z 12. Já většinou byl trefen na horizontu dementem jedoucím v protisměru... :( Nechápu, proč je to nekickne automaticky - to snad uměly i starý formule... :(
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

*VIPER* píše:Já si tu hru koupil jetu tady na fóru a včera poprvé jezdil online - napoprvé jsem měl kliku a dalo se závodit, ale druhá hra byla plná kreténů, co změnili každý závod na destruction derby, běžně dokončovali tak 3-4 hráči z 12. Já většinou byl trefen na horizontu dementem jedoucím v protisměru... :( Nechápu, proč je to nekickne automaticky - to snad uměly i starý formule... :(
Pokud ti toto vadi :) tak hledej servry ala colision forward nebo tak nějak prostě pokud pojede někdo v protisměru tak nim normalně projedeš jakoby duchem
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

to ze vsichni do sebe narazej v prvnich zatackach to bych bral, proste silnice je vsem mala a zatacky jeste mensi, ale co delat kdyz jedete po dlouhe rovince vedle sebe , a najednou do vas protivnik ze strany naprosto schvalne naboura a vy ste v tu ranu v hodinach. to je potom k vzteku

me by zajimalo jaktoze se mi uz nepricitaji body v online hre..
mam 492 , uz 3 krat jsem se dostal o hvezdicku dal, na 550 a pri dalsim spusteni hry mam opet 492. zase asi nejakej bug nebo co, uz ty hry mam plny zuby
juri004
Nováček
Nováček

prosba

Příspěvek od juri004 »

Ahojte mam 1 problem

V hre race driver grid mi vsetko pekne ide :)
ale pri spusteni instant replay mi nejde rada f key
cize tlacidla f1 f2 f3 f6 f7 f12 (jednoducho vsetky f v tej hre)
(tie tlacitka stlacam ale nejde posunut auto dozadu dopredu nikam)
Tlacitko Escape mi ide mimochodom.

Neviete ci sa to da dako nastavit ??

Za dobru radu budem velmi vdacny 8)
opqrst
Nováček
Nováček

Příspěvek od opqrst »

ahojky, mam problem, nainstaloval jsem hru na lcd monitoru acer a hral jsem nekolik dni v poho, dneska jsem pocitac prenesl na jiny monitor a hra mi nejde spustit a pise mi, ze v aplikaci GRID.exe doslo k problemu a je treba ji zavrit... predpokladam, ze je to monitorem, pac pred hodinou to behalo a na crt Eizo najednou chyba, zkousel jsem vymazat hadwere settings, ale nepomohlo...nevite co s tim? diky
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: prosba

Příspěvek od Zub »

juri004 píše:Ahojte mam 1 problem

V hre race driver grid mi vsetko pekne ide :)
ale pri spusteni instant replay mi nejde rada f key
cize tlacidla f1 f2 f3 f6 f7 f12 (jednoducho vsetky f v tej hre)
(tie tlacitka stlacam ale nejde posunut auto dozadu dopredu nikam)
Tlacitko Escape mi ide mimochodom.

Neviete ci sa to da dako nastavit ??

Za dobru radu budem velmi vdacny 8)
zkus je drzet o trochu dil, taky mi trvalo nez jsem na to prisel :)

hraje tuhle hru nekdo na ati 2600 XT ? pujde?
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Mám sapphire hd2600xt 512mb a v hre sa mi tak čudne "trasie" písmo, je hranaté, proste nevyhladené a pritom som skúšal vštky druhy AA...
Je to normálne (bug) alebo čo stým mám spraviť? :(
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Tam je nejaky obmedzovac na 419km/h? Viac mi nic ine nedalo :x A to ide tak ze by podla mna aj dalo(napr to Audi)
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

:lol: obmedzovač pri 419km/h
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

PELKO píše:Mám sapphire hd2600xt 512mb a v hre sa mi tak čudne "trasie" písmo, je hranaté, proste nevyhladené a pritom som skúšal vštky druhy AA...
Je to normálne (bug) alebo čo stým mám spraviť? :(
zkus jiny ovladace
riXo_svk píše:Tam je nejaky obmedzovac na 419km/h? Viac mi nic ine nedalo :x A to ide tak ze by podla mna aj dalo(napr to Audi)
jj je tam omezovac aby te nenamerili policajti, číhaj za tou zatackou tak pozor na ne :)
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

hh rekl bych ze je to omezeni pro to auto :) taky sem vic nezajel
NB:Acer Aspire V3 571G
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“