Epson Stylus DX8450/8400 máte někdo?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Mar3ek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Epson Stylus DX8450/8400 máte někdo?

Příspěvek od Mar3ek »

zdravim,

vlastnite nekdo Epson Stylus DX8450/8400, chci si ji koupit a rad bych slyšel nazory a zkusenosti.

chci si pořídit někajé multi funkční zařízení a epson se mi líbí ze má oddelený naplne a jsou i pomerne levne, do ted jsem mel HP a HP ma drahe naplne.

dííík za každý příspěvek :wink:
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Názor? Skvělá multifunkce perfektní foto výstup, vodostálé inkousty. Láce to btw. až taková není (ale ve srovnání s HP pořád o řád níže). Pořizovací cena tiskárny je taky dobrá (cca 2000 s daní), dodávaný Abbyy Fine Reader OCR kupovaný zvlášť je dražší, než celá tiskárna :)

Co mi chybí - přímý potisk CD a DVD (používám dost a dosti), dále jsem nějak navyklý na 6-barevný tisk, i když to taky není nic levného, ale fotky z toho jsou prostě fotky z 6-barev.
Takže já bych bral http://www.alza.cz/multifunkcni-tiskarn ... d81045.htm, i když se nad cenou budeš kroutit, tak je třeba si uvědomit, že v dumpingu nynějších cen to je pořád ještě velmi přijatelné.

P.S. s Canonama ve stejných cenových relacích se taky nespleteš, mají za stejný peníze o polovinu větší objem náplní, akorát nemají vodostálé inkousty, jako Epson. Ale rozhodně tisknou taky skvěle.
Mar3ek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mar3ek »

díky za odpověď a radu,

ja to ani tak nepotřebuju na foto, jako hlavne klasika tisk + scaner do školy je pořád něco třeba a fotak vzdy nestačí a pak ta čtečka pam. karet je fajne abych nemusel fotak porad pripojovat, a ten software Adobe je fajn ten taky využiju, tak snad neudelam chybu kdyz koupim tuhle 8450 :roll:
C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

A kdyz nejaka barva dojde, tak tiskne dal? Moje byvala Epsonka 4 barvena kdyz ji dosla jedna s barev treba i barevna, tak uz nechtela tisknout ani cernou.
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
Mar3ek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mar3ek »

tak to doufam že tady už není problémem, no uvidíme až ji budu mít

dik za info
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“