newegg.com - problem s nacitanim
- socket
- Začátečník

newegg.com - problem s nacitanim
hlavna stranka sa nacita hned, ale ked kliknem na nejaku podstranku, tak firefox stale nacita, az vypise po asi piatich minutach ze bolo prerusene spojenie, ale ked dam opakovat tak hned stranku nacita. Neviete v com by mohol byt problem? Dakujem. 
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
- bubanek
- Středně pokročilý

- K@m1k@23_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me to v Opere bez problemu jede.
Ale jestli ti to delalo to, co popisujes, bude spis chyba na strane serveru → neni co resit.
Ale jestli ti to delalo to, co popisujes, bude spis chyba na strane serveru → neni co resit.
PC:
*procesor AMD Athlon 64 4000+ (trosku poladenej); chladic BOX*grafika GeForce 7800GTX (taky trosku poladena)*pameti Corsair, 400Mhz, 2-3-3-6, 1T; 2048MB*zakladovka DFI LanParty nForce 4 SLI-DR Expert, integrovana zvukovka(AC97, 5.1)*disky 2x Western Digital 250GB, RAID 0*mys Logitech G5 laser mouse*klavesnice Logitech G15 gaming keyboard*joystick Logitech Extreme 3D Pro*podlozka pod mys X-Ray Thunder 8*monitor EIZO, presny typ nevim
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
...JSEM RYBA...
- socket
- Začátečník

to uz som skusal.. v exploreri robi to iste, operu som este neskusalbubanek píše:ať klikám na co klikám, všechno se mi stahuje hned
třeba zkus FF přeinstalovat, nebo zakázat nějaké nové doplňky..
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
- bubanek
- Středně pokročilý