Problem: samoodhlasovani se win XP SP2 atd....

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Problem: samoodhlasovani se win XP SP2 atd....

Příspěvek od Spider_tS »

Zdravim, stala se mne dosud nevidana vec a ani nikdo z meho okoli o nicem podobnem nic nevi. Proste jednou zapnu kompa, presneji notas a po tom, co se prihlasim mne system okamzite zacne automaticky odhlasovat a dostanu se zpet na uvodni obrazovku. Zkousel jsem i nouzovy rezim, ale se stejnym vysledkem. Nevite nekdo "vo co go?".
...s tim souvisi muj druhy problem :roll: .
Doufaje jen v nejaky zpusob poskozeni nejake casti systemu jsem se vrhl na reinstalaci XPcek, ale formou opravy. Jenomze asi v pulce instalu modra smrt a cela reinstalace/oprava zacina od nova a tak porad dokola. Proto jsem vedle tohohle nainstaloval system novy, ktery par dni bezel bez problemu. Az jednou mne prekvapila vyzva zalogovani se. Prekvapila proto, ze jsem zadne prihlaseni uz nastavene v tehle instalaci nemel. No samo, ze se problem opakoval a opet se nedostanu do winu, paac jsem ihned automaticky odhlasovan. To same se deje i pokud se prihlasim jako admin.

Ted k jadru toho druheho problemu: V dokumentech tech prvotnich xpcek jsem mel par veci, o ktere bych nerad prisel, jenomze se ke svym dokumentum uz nedostanu(Pristup zamitnut). Paac XPcka, ve kterych byly dokumenty tvoreny, jsou asi dead(kdyz reinstal nefachci) a z jineho systemu(byt pod stejnym username) mne to k Dokumentum nepusti.
Nevite o nejake metode, jak se k temto dokumentum dostat?
-=: 23 :=-
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Převezmi práva a jsou tvoje :-)
Je to tu x krát.
Jinak pak až tam nebude nic ceného tak pak reinstal, pro jistotu memtest, chkdsk pak, pripadne testdisk...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spider_tS »

Dzin píše:Převezmi práva a jsou tvoje :-)
Je to tu x krát.
Tak ted nevim, cos myslel, ale tipuju, ze prevzeti prav usera k ziskani dokumentu. Nebo ziskani zpet pod svou kontrolu XP? A jak mam prevzit prava k dokumentum usera mrtvych winu, ktere jsou na pripojenem dalsim disku? (hdd jsem z ntb extrahoval 8) a pripojil ke kompu, at se dostanu alespon k nekterym datum).
...mimochodem jsem tady na podobny problem jeste nenarazil.
MajdyM
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajdyM »

já bych zkusil linux z liveCD
Asus M2N68 Plus | AMD Phenom X4 9650 2,3Ghz | Ati HD5700 1024MB GDDR5 |2*1GB A-Data 667MHz | Hitachi P7K500 400GB
Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spider_tS »

linux zkusim.
...stejne furt nevim, jak s tema pravama :?
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

včera se u mě stavoval kamarád a hlásil divný problém...

pustí XPčka (SP3, instalace ořezaná pomocí nLite skoro na kost - je to starý komp s malým diskem a malou RAMkou), systém najede, pokusí se přihlásit, ukáže se nějaký dialog (vyfotí mi obrazovku a já tu hlášku upřesním) s tlačítky ANO a NE - ať klepne na ano nebo ne, tak ho to odhlásí a PC jde do restartu

dělá to asi týden, instalace je stará čtvrt roku a předtím to běhalo bez problémů.
nevíte, co s tím?
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Chtělo by to co to hlásí, ale asi tam má nějaký vir/spyware.

Z nouzáku bych to projel NODem nebo něčím podobným.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Ano bylo myšleno převzít práva nad složkou dokumenty. Poté zkopírovat jinam. A potom bych to komplet smáznul a nainstaloval znova. Zde se opět potvrzuje: zálohovta, zálohovat a zálohovat ;-). Jinak to že ti to začalo dělat i na tom druhým sys je divné a tipoval bych to na nějaký druh spyware nebo podobné havěti.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

OndraSter píše:Chtělo by to co to hlásí, ale asi tam má nějaký vir/spyware.

Z nouzáku bych to projel NODem nebo něčím podobným.
kompík není připojen k internetu, slouží jenom jako přehrávač hudby a prohlížedlo fotek - spyware bych v mém případě zcela vyloučil. troufám si tvrdit, že tam kromě mě nikdo nic neinstaloval a já tam dal jenom aimp, ffdshow, mpc, faststone viewer a tím to hasne...
zkusím vyzjistit tu hlášku
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spider_tS »

cenim si vasich rad, ale porad jste nikdo aspon nenapovedel, jakym zpusobem se prevzeti prav nad dokumentama provadi :sad: .
...ani google nijak vyrazne nepomohl
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Spider_tS píše:cenim si vasich rad, ale porad jste nikdo aspon nenapovedel, jakym zpusobem se prevzeti prav nad dokumentama provadi :sad: .
...ani google nijak vyrazne nepomohl
Google toho vi hodne, napr:
http://support.microsoft.com/kb/308419
http://www.hardware.info/en-US/news/ym2 ... _desktops/
http://www.vista4beginners.com/Change-p ... -ownership
http://www.le.ac.uk/cc/dsss/docs/acls2.shtml
http://www.samuraj-cz.com/clanek/opravn ... e-windows/
http://technet2.microsoft.com/windowsse ... 91029.mspx
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spider_tS »

Tak diky vsem zucastnenym, dokumenty ziskany zpet pod moji kontrolu! Sice ne diky tomuhle foru, ale to uz je jedno, hlavne, ze jsem neprisel o svoji postavu z Oblivionu 8-)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud se nemuzes prihlasit na pocitac, tak se zkus z jineho pocitace pripojit do prohlizece udalosti a mrkni co je tam za chyby, pri takovemhle chovani tam urcite neco bude
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

můj problém vyřešen - nějakým záhadným způsobem se pos*ala aktivace OS, vyřešila to nová aktivace po telefonu

Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“