Pro tchyni?

Tchyni kup hrob a ne monitor

ale nee legrace neuraz se

W2252TQ-PF piska, ale tchyne to stejne nebude pocut, dospeli lide to nepocujou. Jinak je to dobry monitor, hlavne to orezavani, ale kdyz rikas ze Ti to neni zapotrebi...ale to piskani mi vadilo...no ale ja nejsem dospely. Ale tam bych asi volil L226WTQ-PF, ale to je zas vyborna odezva (jedna z nejlepsich, ak ne rovno nejlepsi). Cize v pohode staci
Samsung 223BW a jeste ma i hezky design (i kdyz Samsungy a ich panelova loterie a dine tovarny no...ale zas to Ti muze byt ukradeno), zatial co LG L226 ma taky obycajnejsi. Je to na Tebe. Ono ani LG W2252 neni zla volba. Kolik ma let?
Mne se libi Samsung 226CW, protoze na rozdil od stejnyho typu BW mate istotu, ze dostanete Samsung panel. Akurat nevim jak je na tom s piskanim a interpolaci. Potom jeste Samsung 2253BW a T220 ale tam bych musel cekat na skusenosti a asi aj trochu zlacneni.
Sem Slovak, ale snazim se po cesky na ceskym foru, tak me omluvte, jestli tam mam nejaky chyby.
Spatky k tomu LG W2252: Pri jase 100% nepiska, a vacsina ludi aj tak nikdy neznizuje jas, a potom ich boli oci a cuduju se. Obzvlaste vecer.
axloth píše:By me zajimalo, jak chces najit monitor, co se nemaze pri motion blur

Aspon nejak viditelne velmi nech to neni, trochu muze. To se asi uplne neda mas pravdu...ale moj terejsi PHILIPS 170S6 maze hrozne.
roman2 píše:TommyT píše:Poziadavky: 2ms (5 by asi uz bolo vidno v hrach, ze?)
snad ziaden LCD monitor nema skutocnu-priemernu odozvu 2ms. podla papierovych hodnot na reklamnych letakoch sa urcite neriad.
TommyT píše:aby sa dal zobrazit obraz v 4:3 (budto cez ovladace alebo priamo v monitore)
cez ovladace je to vec cisto grafickej karty a monitor s tym nic nema. kedze mam tuto funkciu priamo v monitore tak sa neviem vyjadrit k tomu ci su s totu funkciou cez graficke karty nejake problemy.
To mne je jasni, ale samozrejme ze 2ms papierovych bude lepsie ako 5ms papierovych. Ono se to vacsinou tak zctyrnasobuje.
A k tomu orezavani. Jaky mas monitor? Jediny co zatim jestvuje je W2252, nebo se mylim? Dufam, ze se mylim...