Problém s připojením

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Problém s připojením

Příspěvek od Bucho95 »

Tak včera jsem mi přišel nový disk Samsung F1 Sata2 500 GB. Problém je že po připojení mi to pc vůbec nenajde, zkusil jsem už úplně všechno a stále nic - nevíte lidi co s tím? mohlo by to být rozbitý? pomozte, jsem už celkem zoufalý.
K@m1k@23_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K@m1k@23_CZ »

No zalezi na tom, co znamena, ze
Bucho95 píše:po připojení mi to pc vůbec nenajde
Ale podle me je problem v tom, ze se to snazi z toho disku nabootovat, coz je nesmysl(neni tam OS)... tzn. nastav bootovaci prioritu tak, aby to bootovalo ze systemoveho disku.

PC:
*procesor AMD Athlon 64 4000+ (trosku poladenej); chladic BOX*grafika GeForce 7800GTX (taky trosku poladena)*pameti Corsair, 400Mhz, 2-3-3-6, 1T; 2048MB*zakladovka DFI LanParty nForce 4 SLI-DR Expert, integrovana zvukovka(AC97, 5.1)*disky 2x Western Digital 250GB, RAID 0*mys Logitech G5 laser mouse*klavesnice Logitech G15 gaming keyboard*joystick Logitech Extreme 3D Pro*podlozka pod mys X-Ray Thunder 8*monitor EIZO, presny typ nevim
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
...JSEM RYBA...
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Pokud ti ho najde pri nabehu PC BIOS a nevidis ho ve Windows, tak je to v poradku. Disk si musis nejdrive ve Windows pripravit (bud utilitou ve windows nebo nejakym special programem) a naforatovat.

tento pocitac --> prave mysitko --> spravovat --> sprava disku .. tam uvidis HDD ktere bude bez partišnu a bez prirazeni pismene jednotky. Musis si vytvořit paryšny a přidělit jim označení.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

LiveBomb píše:Pokud ti ho najde pri nabehu PC BIOS a nevidis ho ve Windows, tak je to v poradku. Disk si musis nejdrive ve Windows pripravit (bud utilitou ve windows nebo nejakym special programem) a naforatovat.

tento pocitac --> prave mysitko --> spravovat --> sprava disku .. tam uvidis HDD ktere bude bez partišnu a bez prirazeni pismene jednotky. Musis si vytvořit paryšny a přidělit jim označení.
Díky moc, vyřešeno. Ještě se mám oklo kompů stále co učit :wink:
esti
Nováček
Nováček

Příspěvek od esti »

LiveBomb píše:Pokud ti ho najde pri nabehu PC BIOS a nevidis ho ve Windows, tak je to v poradku. Disk si musis nejdrive ve Windows pripravit (bud utilitou ve windows nebo nejakym special programem) a naforatovat.

prosimtě zkoušel jsem to ve win98,ano ten disk také nemá přiřazení,ale stále nevím jak ho přiřadit :(
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Tak to netusim. 98 sem uz hodne dlouho nevidel...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“