Coolermaster Stacke 830-fatal Error.

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Coolermaster Stacke 830-fatal Error.

Příspěvek od PersonalComputer »

Včera jsem si donesl domů zbrusu nové DVD s hrou Mass effect - dnes jsem ho vyndal z mechaniky a s hrůzou zjistil že je poškárábané nebo snad popraskané až běda ! Dlouhé škrábance.Myslel jsem že výrobní vada nebo chyba mechaniky ale chyba lávky ! Idiotští konstruktéři (jinak se to nazvat nedá) na vpravdě masivních dveřích skříňky Stacker 830 Evo nechali zatraceně ostré hrany. Ono by bývalo stačilo aby tam ti chytráci dali gumové špuntíky. Tak jsem nesl k počítači nové Divko-s tím že ho budu chránit jako oko v hlavě -a -stačilo jen trochu (zdůrazňuji - ani si toho nevšimnete) zavadit o dvířka a na DVD je vryp ! Ale jaký ! Dveře samozřejmě putovaly okamžitě ze skříně.

Mám prosbu - kde mi kvalitně uvedou DVD s hrou do původního stavu ?

Jako sorry, aby dveře na skříni při sebemenším kontaktu ničily DVD - to je trochu moc.
Naposledy upravil(a) PersonalComputer dne čtv 10. črc 2008, 14:05, celkem upraveno 1 x.
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

nevim no, nevidim to jako problem Stackera, ale uzivatele. Designeri skrine asi nepocitali s tim, ze si o ni nekdo bude otirat media.
Kdyby s tim pocitali, tak neni z plechu, ale z molitanu...
Naposledy upravil(a) Holda dne stř 9. črc 2008, 21:06, celkem upraveno 1 x.
.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Jedině co můžeš udělat je hru jít zkusit vyreklamovat do prodejny, kde jsi hru koupil, s tím že řekneš že v takovém stavu si to médium dostal, od coolermasteru těžko dostaneš nějaké odškodné. Případně vyreklamovat bednu, ale kdo by se s tím tahal, že :)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

Trosku hloupy shazovat to na vyrobce skrini, dokazu si predstavit, jak velkej tlak si musel vyvynout na to medium, aby se na nem udelaly skrabance, takze to asi nebylo bez vlastni iniciativy... 8)
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

To ani náhodou... Oni mě už dali nové DVD. Proto mě to sere...

Jak konstruktéři nepočítali ? Udělají dvoukilové dveře, které nedrží, nechají na nich ostrou hranu... Ta hrana je ostrá jak svině. Stačí aby si o to letmo zavadil, tam nejde o žádnou silu. Chápejte-tam stačilo ji buď zbrousit anebo na ní dát mikročtvereček gumy v hodnotě žádná celá nic... Skříň za pět klacků by měla být tip top... (Příště jenom Lian Li...)
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

tx3rf píše:Trosku hloupy shazovat to na vyrobce skrini, dokazu si predstavit, jak velkej tlak si musel vyvynout na to medium, aby se na nem udelaly skrabance, takze to asi nebylo bez vlastni iniciativy... 8)
Aha, ty si fakt myslíš že se bavím ničením originálních medii za osm set ? Mysli proboha.... (Placka funguje, pro jistotu jsem zkoušel reinstall hry abych se ujistil ale je to blbý no...) Teď jsem to zkoušel na čistým divku-fakt stačí jen zavadit. To je na tom ta hruůza hrůz. Jen zavadit ale škřábanec jak prase.
Naposledy upravil(a) PersonalComputer dne stř 9. črc 2008, 21:42, celkem upraveno 1 x.
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

trochu nechapu jak DVD ktere se strka do mechaniky a se poskrabalo o vubec neco jineho nez kam patri :?
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

PersonalComputer píše:Aha, ty si fakt myslíš že se bavím ničením originálních medii za osm set ?
Asi te zklamu, ale mel sem taky hlinikovej case, taky to melo dvere tezky jak krava Gigabyte Aurora a nikdy se mi nestalo, ze bych zavadil o dvere a to se otvirali fakt blbym smerem.. Spis premejslej ty.. vsechno nemuze bejt dokonaly, ale zkus tu skrin reklamovat a s ni i to DVD.. Treba ti to uznaj.
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

hmm to fakt nechapem ako moze skrinka poskodit medium?
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Já nevím jak to má aurora, můj stacker tam má hranu. Netuším jak ty dveře lisujou, tvarujou... Ale ta hrana tam je. Prostě jsem dával DVD do mechaniky sehnul jsem se najednou se dveře přiklopily, drcly mě do ruky a už to bylo... Mám skříň na zemi, musím se k ní sklánět... To je celé.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

a ty dvířka se asi přiklopily samy,že?jen tak z ničeho...nemáš náhodou pc z kopce? :lol: způsobil sis to svou vlastní neopatrností,co ti na to máme říct?klidně si to běž reklamovat a řekni cooler masteru,že ti jejich skříň poškrábala dvd...v té chvíli byhc chtěl vidět ten smích toho reklamačního technika
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Tak prodej 830 a kup 810, která je bez dveří a bude po problému. Nechápu, jak si někdo může koupit něco tak nepraktickýho jako skříň s dveřma, navíc když s tím neumí manipulovat.
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

nj dost OT vlakno a to kde ti opravia dvdcko si mal skor polozit tu http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=12 ale myslim ze to dvdcko uz opravit moc nepojde
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Ještě se mi stalo to že jak jsem odmontoval dvířka tak mi vypadly z rukou a urazil se mi ten plastový čep co je dole drží, naštěstí mám doma výkonný sekunďák takže jsem to opravil, ovšem stejně si myslím že u takhle těžkých dveří je plastový čep docela výsměch... Stačilo by to zaměnit za kovový....
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

imho.. spis se zamysli, proc ti ty dvirka spadly.. a proc resis takovyhle blbosti..

E: Majk to dobre shrnul..
Naposledy upravil(a) tx3rf dne čtv 10. črc 2008, 10:28, celkem upraveno 1 x.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

PersonalComputer píše:Ještě se mi stalo to že jak jsem odmontoval dvířka tak mi vypadly z rukou a urazil se mi ten plastový čep co je dole drží, naštěstí mám doma výkonný sekunďák takže jsem to opravil, ovšem stejně si myslím že u takhle těžkých dveří je plastový čep docela výsměch... Stačilo by to zaměnit za kovový....
Ja na to prisel! Jsi nesika! ihned utikej vratit PC do prodejny a pozaduj vraceni penez protoze jsi nesika.

PS: doufam ,ze neuvazujes o tom ,ze by si delal ridicak.
PS2: pokud neco neumim a evidentne mam obe ruce leve tak se do toho nevrtam(to je moje rada)
osprey
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od osprey »

mas na takovy case a fnukas tu nad mediem za par stovek na to se dar rict jen... lol :]
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

osprey píše:mas na takovy case a fnukas tu nad mediem za par stovek na to se dar rict jen... lol :]
Tady se mi někdo nezná cenu peněz co ? Si myslíš že můžu vyhodit jen tak osm stovek z okna ? Ve vatě nejsem a že mám takovouhle case - prostě jsem nechtěl papírák tahle byla tehdy za dobrou cenu (-1500Kč). Což je nabídka které nešlo odolat. Prostě je to smůla, to je celé. Myslíte že by se dal ten čep sehnat ? Nebo - dalo by se to někde na zakázku vyrobit z kovu ? Je to malá součástka, docela by to pomohlo. Ono to sice drží (kvalitní sekuňdák nooo ale sichr je sichr.)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Tak si ho vysoustruž a nemel vo tom, vsechno de vyrobit, jak to asi vyrabeli oni ;) A BTW, kdyby ti tak moc vadila malo zaoblena hrana tak vem do ruky pilnik a nekecej vo tom, jeste se pred vsemi ztrapnis, navic v sekci casemodding. DVD neni problem prebrousit a vyplnit ryhy, ale ja myslim, ze by sis ho znicil i o obal z mikrovlaknove uterky :-D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Nj, já to zkusím zabrousit. Nejsem casemodder i když mám nápad na bezva mod s názvem "Dobytí Berlina".
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“