-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

LOVIT píše:koukam, ze se to rozjelo :)
Opet trosku prihodim polinko, proc tu kazdy rika musim misto wow koukat do zdi, nebo koukat na bednu, to se nic jinyho neda delat, treba vzit si knizku, pustit dobrou hudbu, mrknout na nejakej dobrej film treba na dvd, zajit s kamaradama do hospy atd.
Mr. Dirk píše:Já pokud nejsu nekde s kámoškama, neučím se, nepracuju, nejezdím na kole atd tak co odpoledne/večer dělat? Sedět na posteli a dívat se do zemi nebo spat?
:) Příště číst moje příspěvky pozorněji děkuji. :)

Tak je pravda že zapnout to na méň jak dvě hodiny někdy dost ztrácá smysl protože za tu dobu toho tolik nestihneš. Ale docela mě občas udivuje že lidi nadávají jenom na WoWko jaký je to žrout času. U CS a podobných her se snad neprosedí X hodin? No to jedno vraťme se k WoWku. :)

Včera sem byl s novým guildem na raidu v TK konkrétně VR a docela mě na....o že tam padly 3x ramena pro paladina, rogua a shamana. :x Měl sem totiž jisté svoje T5ky pokud padnou. :( Tak zas mosím počkat. :sad: Mořžná si spravím náladu dneska v SSC. :) Jinak moja aktuální výbava: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ar&n=Thory
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

LOVIT píše:koukam, ze se to rozjelo :)
Kamarad takhle obetoval 3 mesice zivota a co z toho ma full T2, ktery mu ted je na, tuhle metu sem osobne nikdy nedosahl, a vubec mi to nevadi
Jestli to bere takhle tak to je něco jinýho, já mám třeba na tu dobu před dvěma lety pěkný vzpomínky a občas je hezký si otevřít starý screeny a zavzpomínat... Jako co máš třeba z toho, že si přečteš knížku nebo deš na film? Je to zábava jako zábava... Jen dnešní společnost to ještě jaksi neakceptovala. Spousta lidí den co den usedá večer po práci/škole pravidelně k TV, jednou za tejden jdou někam do hospody nebo do kina/divadla/... to není no-life? :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja to mometalne skoro nehraju...jestli tak pul hodinky za tejden tak je to moc...25 lidi se ted nesejde skoro nikdy a Kara rad prepustim lidem kterejm tam neco pada. Jediny co me mrzi je ZA kde uz nam zbejva jen posledni boss :) Nevim, ale proste me to ted pres leto vubec nebavi, jsem radsi nekde u vody, na pivu nebo proste delam cokoli jinyho nez drepim doma...

Ale jinak jelikoz to tu krapet vadne tak se pochlubte s postavama :)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Baatezu
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak já aktuálně takhle. S postavou spokojeny, ale ty areny. Taky hrajte s druidem v modrym ze? :roll: Ale 1550 sme meli nadosah a takhle dopadla nase snaha. :oops:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Azgalor

Aktuálně makám na rychlym lítákovi a celkem to jde. Farmim primal fire a s tim warrem to jede a jeste nejak vyskocily ceny. Jeden za 28G a sem nejlevnější. :lol: Ať žije inflace.
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Aktuálně makám na rychlym lítákovi a celkem to jde. Farmim primal fire a s tim warrem to jede a jeste nejak vyskocily ceny. Jeden za 28G a sem nejlevnější. :lol: Ať žije inflace.

tak to ja presne naopak uz nevim co s prachama :))
Axeli_Machal
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od Axeli_Machal »

Pekne postavy .] jinac battleground rulezZ, nic ineho uz nejedu :-D

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ultishadow
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Axeli_Machal píše:Pekne postavy .] jinac battleground rulezZ, nic ineho uz nejedu :-D
PvP s combat talentama? :roll:

Muj char - http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Filetzz
Čekám na epic gemy, jenže na drak'thulu ten Q nikdo nedělá, jsme asi mezi posledníma pěti realmama v EU co to ještě nemaj ^^
Axeli_Machal
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od Axeli_Machal »

filletzz píše:
Axeli_Machal píše:Pekne postavy .] jinac battleground rulezZ, nic ineho uz nejedu :-D

Čekám na epic gemy, jenže na drak'thulu ten Q nikdo nedělá, jsme asi mezi posledníma pěti realmama v EU co to ještě nemaj ^^
Jo jo :-D pekne pekne
Majzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majzl »

tak muj lock je tady, pvp me neba ciste pve
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Nicolleta
a s raidama ted taky neni problem coz je fajn, moc guild ma ted letni volno ale u nas se fachci naplno:)
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

2KlaSniC: Hezky.
Koukám na DT má sposta lidí zajimavy jména. Temelín, Nebezpecak, Katalyzátor :lol:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Tak po dvou mesiich jsem zase začal hrát, ted jen pvp BG chci se oblíknout :roll: Používate nekdo enemy cast bar? včera jsem ho instalnul tak uvidim zda neco přinese. Jak je ten link na pety na wow-europe.com? měl jsme tam vyhlídnutý jedno pvp prasátko :)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

2filletzz: To jo :lol:
Já si dneska konečně koupil rychlyho litaka a makam na Netherdrakovi. Dělal to tu někdo? Jak vám šly ty vajca? Já nenašel zatím ani jedno a nevim jestli byly vybrane nebo jestli je to tak vzacne. :?
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Já jsem dělal jenom Nether Raye... draka má každej druhej :-D
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Já mám aj draka aj Nether Raye. :)
PzKpfw VI Tiger píše:Já si dneska konečně koupil rychlyho litaka a makam na Netherdrakovi. Dělal to tu někdo? Jak vám šly ty vajca? Já nenašel zatím ani jedno a nevim jestli byly vybrane nebo jestli je to tak vzacne. :?
Ze začátku dokud máš nízkou reputaci tak trvá celkem dlouho. Navíc teď už jsou Soulbound takže není možnost to od někoho koupit. Když farmím kože v Nethermine tak jich obvykle donesu 4-7 co mě padnou z potvor, ale užitek z toho není žádný. :(
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

PzKpfw VI Tiger píše:2filletzz: To jo :lol:
Já si dneska konečně koupil rychlyho litaka a makam na Netherdrakovi. Dělal to tu někdo? Jak vám šly ty vajca? Já nenašel zatím ani jedno a nevim jestli byly vybrane nebo jestli je to tak vzacne. :?
kdyz sem delal radu tech daily tak za den 2-3 vejce, ale celkem ta repka trva .)
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

filletzz píše:

pry nam toho gem vendora pustí ve středu v patchi :D :D
IBM Thinkpad T42p
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

No to by bylo super.. kde jsi to četl?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“