vadny zeleny subpixel-je moznost napravy alebo vypn.?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vadny zeleny subpixel-je moznost napravy alebo vypn.?

Příspěvek od @Ravenman »

Dobry den,mam novy 22 palcovy monitor LG W2242T a asi 5cm od kraja sa mi pravdepodobne zasekol subpixel ktory nesvieti na zeleno , pre prehladnost vam pisem pri ktorych farbach pixel funguje a pri ktorych nikoliv
pri zobrazeni nasledujucej farby (- je bod...)
červenej -je to v poriadku
zelenej -je cierny
modrej -je to v poriadku
bielej - je cierny
čiernej - je taky šedý
žltej bod -je tak ružovo červený

skusil som java aplet "Jscreenfix" ktory nepomohol , reklamovat ho nemozem lebo musi byt aspon 2 pixely zevraj ..tak aspon by som sa rad pokusil o opravu , dakujem
Naposledy upravil(a) @Ravenman dne čtv 10. črc 2008, 19:31, celkem upraveno 4 x.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Jo ty 2 pixely jsou ale na milion bodu. Takze v tvem pripade jsou to vadne 4 cele pixely na reklamaci.

Ty mas bohuzel vadne subpixely (pocitam 1 subpixel) a vadnych subpixelu musi byt v tvem pripade 10 na reklamaci (pac ten pixel je ze 3 subpixelu ci tak nejak, ale zhasl jen jeden)

Ja mam taky na 1920x1200 monitoru vadny subpixel, ale neresim to, protoze to stejne neni videt a ani mi to nijak netrapi.

Na druhou stranu jsem uspesne reklamoval notebook (vymenili mi display u notebooku za novy, coz je pres deset klacku u 17''), zavada byla black mura (nahore) asi 1cm, ta mi vadila hodne.
Fuzzi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzzi »

Zdravím, co se tu vlastně řeší ? Člověk přece může cokoliv do dvou týdnů po zakoupení vrátit bez udání důvodu nebo ne ?
CPU AMD Athlon 64 3000+ (socket 939) BOX, MB Epox 9NPA+ Ultra - nForce4 Ultra, s.939, RAM Kingston 2x1GB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/2G + Kingston 2x256MB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/512, GPU Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB 669/829@720/950, PCI-E, full retail, TV tuner VGA AVer TV Hybrid + FM PCI, analogový + digitální, HDD Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB SATA II 16MB, DVD-R/+R LG SuperMulti GSA-4165B ATAPI OEM DualLayer černá, myš Logitech® MX™510 Performance Optical Mouse + podložka EverGlide Destrukt, KB Genius KB-21e multimediální 21 tlačítek PS/2, sluchátka KOSS SB/40, monitor LCD LG 26" W2600HP-BF, CASE Middletower ATX EuroCase 350W P4 ML Q11, OS Windows XP - Service Pack 3
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

Zkus ten pixel namasírovat prstem, fakt to někdy pomůže ;-)
Obrázek
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

prosim precitajte si znova moj prvy prispevok , upravil som ho do citatelnejsiej podoby , mimochodom to "masirovanie" pixelu si ako predstavujes ?
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

@Ravenman píše:mimochodom to "masirovanie" pixelu si ako predstavujes ?
jemne poklep po panelu, kde mas chybny pixel, nekdy to pomuze
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“