Far Cry 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě ani ne tak umělý jako, že to vypadá jak kreslený ...
Goldnoob team proud member!
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

to mas dalsi penize atd atd... z neceho vyjit musi a tohle je v rodine, probiralo se to ze zacatku vyvoje na PS3 forech, takze to je samozrejme neoverena informace :roll:

// co se tyce ty kreslenosti, mozna chtej vychazet z komiksovyho stylu puvodniho Far Cry...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě FC tak komiksovej nepřišel, jasně byl takovej pěkně barvnej, jak z katalogů cestovek, ale komiks styl jsem tam moc neviděl.
Goldnoob team proud member!
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

palda píše:Ne, SoF 3 delali slovaci... tohle je od Ubisoftu a je tam Dunia engine, ktery udajne vychazi ze Scimitar Engine co je v Assasins Creed .. jinak nevim proc, ta hra mi prijde nejaka nesympaticka.. nevim proc, vsechno takovy umely...
no ale i tak je to hodně podobné...
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Thellwin píše:Mě FC tak komiksovej nepřišel, jasně byl takovej pěkně barvnej, jak z katalogů cestovek, ale komiks styl jsem tam moc neviděl.
treba mel na mysli ten komiksovej rezim, kterej se zapinal nekde v menu :P
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

Unikné TECH Demo Far Cry 2.....http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_osk

Zde ke stažení :)
TECH Demo Far Cry 2
Naposledy upravil(a) lukas85 dne čtv 10. črc 2008, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Super hned to du skusit, i kdyz to bude nejspis totalne shit, neoptimalizovany a zabugovany ale tak to mi neva :).
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

OOOOO :o Jen registrovaní můžou stahovat.... grrr sem asi slepej nemůžu najít registraci... není to ještě někde jinde ?
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Tak sem to asi stahl, dal bych sem odkaz ale nevim jestli se to muze? Po pravde kdyby tam nebylo napsany ze to je farcry 2 tak bych to vubec nepoznal lita to po nejakejch troskach v moru ... A navic je to jakysi stary, Je tam reklama nejakyho rusaka a jeste rok 2006 ...
Obrázek
Obrázek
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

no tak treba to neni far cry 2
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Taky mi to příjde úplně jiný. Textury na těch obrázcích vypadají jak u nějakýho Q3 enginu. Vůbec se nepodobaj těm z FC2.
To:m1na demo postovat můžeš, jediné co se nesmí je warez a tohle warez není :roll: :wink:
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

http://rapidshare.com/files/128413075/F ... p.exe.html Tak tady to mate ma to malo. Textury nejsou nic moc ale voda a odlesky slunka na ni jsou moc pekne spracovany, tak nevim ale myslim ze to je ono.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

To je nejaka ptakovina, tomu neverim... blbost...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Asi to bude nějaké demo ke kterému někdo přidal instalátor... Každopádně na to že se to vlezlo do 45MB tak docela pěkné .)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Docela hezký, ale jsem jedinej, komu ta obloha připadá taková...plochá? :)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

M1no, jak to beha?? Da si to HD 2900XT na full alespon pri 40FPS? Vidim, ze je to bez AA, tak by snad i mohl :D
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

jede to presne 37 - 38 aspon co sem se dival na kousek na zacatku sem to nechal pustit 2x a pak sem to skusil s frapsem. Budu rad kdyz mi FC 2 pojede pekne bez vyhlazovani na full a 100% spokojenoost. Ale to se asi nestane ... Kdyz takovyto totalne nenarocny zadna trava, ai, stiny beha takhle mizerne :( Snad je to z roku 2006 a je to jeste dost neoptimalizovany.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

No, je to urcite neoptimalizovany, ti, kteri zkouseli tu rok starou betu Stalkera Clear Sky byli taky nasrani + kdyz prihlednes k tomu, ze ATi nema drivery ani mesic po vydani, natoz pul roku pred nim :lol: ....
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

BTW,neviem ci to nieco znamena ale, aplikacia sa vola QuestViewer a tak isto sa vola aj Audiosurf ked ho pustite :lol:
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Nejedná se o žádné techdemo, jedná se o prezentaci 3D modelu s pomocí programu a enginu Quest3D. Na netu už je takovýchto zpráv více. Takže FAKE :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“