Asus EN8800GTX 768MB, monitor bez signálu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Ajwn
- Nováček

-
Asus EN8800GTX 768MB, monitor bez signálu
Ahoj potřeboval bych poradit přestala mi běhat grafarna,hral sem mass effect hodilo mi to najednou do windows s nejakou hlaškou-hra se sekla pak vidim windows v malym rozlišení s nějakou malou modrou tabulkou říkající něco o problému v grafice pak se restartoval počítač a od té doby mi nejde signál do monitoru,ale je slyšet že windows nabíhají, přes reprobedny klasický zvuk startu windows, tak fakt nevím,monitor je funkční zkoušel sem ho s jiným pc, prosím poraďte děkuju moooooc
- Surgical
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- Zub
- Začátečník

-
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle sem mnel take sla do Windousu a cernej obraz byla to Gigabyte 8800GTX ale zacalo to tak ze mnela rozpadly obraz v Biosu a v Postu PC pak nabehla do Win a tam OK a za 2 dny uz zadnej obraz jen nabeh do Windousu a nic.Zkousena na dalsim PC a tam totez tak sla na reklamaci a dodavatel poslal dalsi novej kus.Neco na ni proste odeslo.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- Ajwn
- Nováček

-
jop vsechny blbosti typu otestovat kabel u monitoru prohodit sloty PCIe prohodit ram a pod sem zkousel ,zkousel sem i resetovat bios na desce a nic,procital sem ruzny fora a lidi maj podobny problemy,jenze tim ze slysim windows je mi jasny ze ram to neni a asi ani zdroj ,deska by jeste mohla bejt v haji mam ASUS P5 K3 deluxe a na forech o tom taky neco bylo , asi pujdu do radeonu 4870 za 6 litru no a geforce pujde do reklamace oni ji stejne nevyrabej tak sem zvedavej co by mi dali:/,nejhorsi je ze sem ani nepretaktovaval a proste to nastve kdyz se se zrovna 8800 gtx usmazi
,a to sem mel geforce tak raaaad;) jeste ji vemu ke kamaradovi a zkusim ji v jinym kompu ale cekat se mi 30 dni na novou grafiku nechce zvlast o prazdninach;) pak zas clovek musi do skoly a vysoka skola joo si moc nezapari:))
- Thellwin
- Administrátor

- mirkee
- Začátečník

- Docko
- Nováček

-
stalo sa mi presne to iste so 4870tkou bola fungl nova a uz v ten isti den ako som ju dostal prasila na reklamaciu... chladic sa tocil ako keby ho slo utrhnut ale obraz nie a nie naskocit. A to bolo taktiez skusane na novej doske GA X38 DS4 ale ta prepokladam ze funguje bezchybne kedze gigabyte sa pysi svojou technologiou ultra durable 2 a neosadza tam bars ake crap suciastky