Deska-start

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Fueled
Začátečník
Začátečník

Deska-start

Příspěvek od Fueled »

Chci se zeptat.Tak jsem si vyměnil zákl.desku ECS K7S5A za MSI KT6 Delta.Vše jsem zapojil a zapl jsem pc.PO zapnutí naběhne logo MSI a potom se mi ukáže Spustit běžným způsobem,nouzový režim atd. však víte co myslím.Když dám SPUSTIT BĚŹNÝM ZPUSOBEM tak se mi pc restartuje a zase dokola.Chce to reinstall nebo to mužu nějak udělat bez reinstalu?Díky
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Deska-start

Příspěvek od bob159 »

to potrebuje reistall
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Jarmell
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarmell »

bob159 píše:to potrebuje reistall
reinstal to nepotrebuje nekde na netu je clanek(bohuzel ja s tim nemam zkusenosti pac ja radsi reinstaluju 20gb sektor systemu nez celej 250gb disk) takze zkus se mrknout na google jak to provest,melo by to byt smazani neco malo v registrech,neco malo v ovladacich(ALE TO JE JEN V PRIPADECH KDY JE VYMENEN CELEJ KOMPL JEN DISKY ZUSTALY)a jestli to je jenom deska tak tam by to mohlo bejt jen zkusit v nouzaku odinstalovat ovladače předchozí desky,restartovat a potom co si řekne že našel novej HW tak nainstalovat ovladače pro současnou desku.
no a pokud se to restartuje i pri vyberu v nouzaku tak pak jedine reinstal,snad si zalohoval no 8-)
MB:ASUS B85-PRO GamerCPU:Intel i5 4670kGK:MSI N760 TF 2GD5/OC GamingZK:integrovaná HDD:ST1000DM003-1CH162 64MBPSU:ENERMAX Pro82+ 525W Case:TT XaserIII RAM:2x4GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

s tym tak lahko nepohne a najjednoduchsie je to preinstalovat pretoze tam ide o radic diskov a to nejde len preinstalovanim ovladacov od chipsetu...
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Jarmell
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarmell »

bob159 píše:s tym tak lahko nepohne a najjednoduchsie je to preinstalovat pretoze tam ide o radic diskov a to nejde len preinstalovanim ovladacov od chipsetu...
no pokud se v nouzáku dostane do woken tak by mělo stačit odinstalovat stary ovladače k desce a nainstalovat nový,udělat zálohu všeho možnýho duležitýho a pak treba za cas reinstal pokud se na to nepospicha,hned reinstal znamena ze doted co mel na disku je v trapu a pokud nezazalohoval predtim/jako, ze vetsinou to nikdo nedela/ tak to fakt zamrzí
MB:ASUS B85-PRO GamerCPU:Intel i5 4670kGK:MSI N760 TF 2GD5/OC GamingZK:integrovaná HDD:ST1000DM003-1CH162 64MBPSU:ENERMAX Pro82+ 525W Case:TT XaserIII RAM:2x4GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

No, absolutne nejlepsi reseni je reinstall - to vymazavani a odinstalovani starych ovladacu (obzvlast kdy jde o jinej cipset) neni nejidealnejsi a muze delat problemy.
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

A nemohl by jste mi tu někdo poradit (napsat postup) co mám kde odinstalovat,jaký ovladače,když dám ten nouzák?
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“