Corsair ?!?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Corsair ?!?

Příspěvek od Galahet »

Zdravím, mám takovej dotaz na jednu hooodně starou hru.
Je to odhadem 8-10 let. Šlo v ní o to, že jste byli něco jako guvernér svých měst na ostrovech na velmi rozsáhlé mapě a mimo to jste vlastnili loď s posádkou, kterou jste křižovali mapu a bojovali s loděmi pirátů nebo obsazovali obchodní lodě cizích měst... Bylo to super, velké množství lodí s různými vlastnostmi, střílelo se jak z děl na boků, tak na přídi popř i zádi, hákovali se lodě a pak se to přesunulo do módu kdy byli jako by zahákové lodě a je tam určité množství námořníků a podobně, kteří proti sobě bojují (je to dáno poměrem myslím že většinou bývalo tak desítky pinčlů i když loď měla posádku třeba 300 mužů). Doufám že tuto hru někdo pozná, myslím že se jmenovala CORSAIR (nebo tak nějak), ale pod tímto názvem nemohu nic najít už delší dobu (jednou za čas to zkouším znovu a znovu najít). Rád bych si tuto hru znovu zahrál a koupím si klidně originálku, jen prosím aby mě někdo navedl... Dík moc
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

to co popisujes mi pripomina http://games.tiscali.cz/reviews/pirates/index.asp ale ta hra je stara jen 4roky takze to nebude ono.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galahet »

To co jsi zmínil není ono, i když to vypadá jako by to byla nějaká novější verze... To co popisuji já je 3D jen tak nějak skromější... Lodě vidíš z výšky pod menším úhlem, mapa byla vážně obrovská a musela se odhalovat postupně (jak už to tak bývá), začínal jsem myslím na severo-východě, kde byli "moderní" města (odhaduji tak 17-18 století) a pamatuji si, že myslím hlavně na dalekém jiho-západě byli něco jako divoši a piráti... Města vypadala na ostrovech na první pohled buď stejně nebo téměr, i když např dali se tam stavět něco jako majáky kde byli děla (na ochranu před útokem, když byli lodě pryč a nestihli by zasáhnout). Hra je opravdu stará, páč si pamatuji, že jsem tehdy ještě musel používat slovník, abych zjistil co a jak, protože hlavně když jsi byl přepnut do módu města, tak se posádka třeba najímala v krčmě, ale textově a tak podobně... Možná si časem ještě vzpomenu na další podrobnosti... Myslím si,ale že právě název si asi nepamatuji správně, protože věřím, že jinak by o tom musela snad být někde zmínka, ne?

EDIT: Tak jsem objevil toto -> Seafight Když se mrknete na ty screeny co tam jsou v tom okýnku, tak ta hra na první pohled vypadala podobně, akorát grafika vypadla o něco lépe (trochu míň 3D ale líbila se mi více než toto)
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

Turican?
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galahet »

Nic mi to neříká... mohl by jsi dát nějaký odkaz, kde se o tom dozvím více?!? Soíš to ale asi není ono, ale dík za snahu...
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

Galahet píše:Nic mi to neříká... mohl by jsi dát nějaký odkaz, kde se o tom dozvím více?!? Soíš to ale asi není ono, ale dík za snahu...
www.google.cz
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galahet »

Emer619 píše:www.google.cz
Tak ty jseš borec... Jasně že jsem to zkoušel chvíli hledat, hlavně na webech kde se staré hry vyskytují, ale marně a taky proto že si myslím, že to není ono, to nehládám extra dlouho... Kdyby jsi byl trochu ... no řekněme zkušenější, tak nenapíšeš nic nebo rovnou odkaz, to co jsi předvedl je typická ukázka zvláště mladých borců, kteří si myslí jak to od nich nebyl super "stěr" či "mega rada"... :roll:
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

Galahet píše:
Emer619 píše:www.google.cz
Tak ty jseš borec... Jasně že jsem to zkoušel chvíli hledat, hlavně na webech kde se staré hry vyskytují, ale marně a taky proto že si myslím, že to není ono, to nehládám extra dlouho... Kdyby jsi byl trochu ... no řekněme zkušenější, tak nenapíšeš nic nebo rovnou odkaz, to co jsi předvedl je typická ukázka zvláště mladých borců, kteří si myslí jak to od nich nebyl super "stěr" či "mega rada"... :roll:
kdybys nebyl řekněme.. FATAL N00B tak bys uměl hledat :roll:

obrázky:
http://images.google.cz/images?hl=cs&cl ... a=N&tab=wi
Nějaké to Info:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Turrican

BTW: Kdo umí ten umí :D
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galahet »

vždyť to je hra úplně mimo to co hledám
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galahet »

Takže nic, ju?! :( :?
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

port royale ? ale ta zas neni stara 8 -10 let
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Galahet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Corsair ?!?

Příspěvek od Galahet »

Tak jsem to po letech konečně zase po náhodném hledání našel :-D :roll:

Corsairs: Conquest at the Sea

ještě to někde koupit nebo stáhnout a budu spokojen :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“