Zdravim, potreboval bych poradit ohledne externi zvukove, ktera by sla pod WinVista i MacOS X, libi se mi reseni jako je Asus Xonar U1 Audio Station nebo Creative Labs X-Fi Surround 5.1 USB, ale vyrobce neuvadi podporu MacOS X. Nasel jsem bud reseni s nevalnou kvalitou a nebo reseni zbytecne drahe napr. od M-Audio, kde byl vstup pro kytaru a prof. mikrofon, to nepotrebuji.
Poradi nekdo?
Externi zvukova karta pod WinVista i MacOS X
Moderátor: CageJ
- Axeli_Machal
- Začátečník

- F1l1p
- Středně pokročilý

- Axeli_Machal
- Začátečník

re
Ano na to sem zapomnel, sry
Cena by mela byt stejna jako u techto zarizeni co jsem postnul, tedy max. 2000,- coz prave reseni od M-Audio neni (cena 2500,- a pritom pro me zbytecne funkce)
Staci stereo. Jde mi o co nejvice kvalitni poslech hudby.
Cena by mela byt stejna jako u techto zarizeni co jsem postnul, tedy max. 2000,- coz prave reseni od M-Audio neni (cena 2500,- a pritom pro me zbytecne funkce)
Staci stereo. Jde mi o co nejvice kvalitni poslech hudby.
- F1l1p
- Středně pokročilý

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit Behringer UCA202 - nedávno jsem měl ji a M-Audio Fast Track USB (možná je to zrovna ta, kterou jsi myslel). Žádný větši zvukový rozdíl jsem nespozoroval, Behringer měla navíc silnější výstup na sluchátka.
Popř. opravdu připlatit ještě těch 500 a vzít rovnou tohle: E-MU 0202 - všude jsem na ni četl jen chválu.
Popř. opravdu připlatit ještě těch 500 a vzít rovnou tohle: E-MU 0202 - všude jsem na ni četl jen chválu.
- Axeli_Machal
- Začátečník

re
Ano tu jsem mel na mysli. Jeste to promyslim a mozna pujdu do te E-MU. Diky za pomoc