zamrzání(neopovídání) her při startu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
roman1
Nováček
Nováček

zamrzání(neopovídání) her při startu

Příspěvek od roman1 »

Ahoj
Mám tento problém. Vlastním Vista Ultimate(naistalované všechny aktualizace dostupné přes win.update), česká verze. Hardware:Opteron 170(přetaktovaný), HD3870, Kingston 3GB RAM, zákl.d MSI Nforce4 K8N Sli. Poslední Bios na zákl.desce. Catalyst 8.6. Myslím, že vše důležité o mém počítači jsem napsal, pro další info stačí říct a ihned napíši.
Teď k problému. Jelikož moc hry nehraji, tak jsem si toho všiml pozdě. Nevím, tedy kdy a čím to je způsobeno.
Jediné dvě hry, které za poslední skoro rok hraji je: Crysis a Supreme Commander+datadisk-tyto dvě hry fungují bez problémů. Sem tam jsem si chtěl zahrát nějaké to demo(GRID, Devil May Cray 4). Po spuštění se objeví buď logo výrobce a nebo černá obrazovka. Jelikož se jednolo o demo, tak jsem to neřešil.
Hru(demo) musím schodit a přes správce úloh ukončit-hra neodpovídá. Po xy letech jsem chtěl dohrát Republic Commando.
Ukázala se ta samá chyba -logo a dál nic. V tu chvíli jsem začal problém řešit. Skusil jsem naistalovat Oblivion. Podobná chyba-spustí se malý černý obdelník a dál nic, hra neodpovídá. Další hru jsem naistalovatl Act of War-ta běží bez problémů. Stáhnul jsem kdejaké věci k Directx 9 a 10(vývojové balíčky, update,...)Bez úspěchu..Snažil jsem se najít něco na googlu-bez úspěchu(nejsem asi moc dobrý hledač:( )
Prosím o jakýkoli rozumný nápad či indicii, co by to mohlo vyřešit.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“