(hledam bios) Sapphire Radeon X800GTO AGP

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

(hledam bios) Sapphire Radeon X800GTO AGP

Příspěvek od @Ravenman »

Dobry den prosim pomozte mi najst nejaky bios je jedno od akeho vyrobcu nemusi byt Sapphire na kartu X800 GTO 256MB AGP , na webe

Kód: Vybrat vše

www.mvktech.net
som nasiel iba biosy pre PCX verzie , hladam preto nahradny bios lebo mam podozrenie ze karta je koli nemu nefunkcna...... Dakujem pekne .... popripade ti co mate tento radeon ak viete tak mi poslite bios u vasej karty a ak to neviete tak sa ma opytajte napisem maly tutorial .... fakt vdaka
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

http://www.techpowerup.com/vgabios/669/ ... 40729.html

Je to teda na Powercolor, ale jinej pro agp tam neni. Muzes vyzkouset napsat na podporu vyrobce, uz se mi parkrat podarilo z vyrobcu dostat pozadovany vetsinou starsi software, bios nebo ovladac atd.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

no ved ani mne sa tam nenaslo teda na AGP jedine ze by ta karta pouzivala bios pcie a ten prevodnik je fakt len praobycajny prevodnik na drzovku nejaky "pre-signaling" , bohvie
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Precti si znovu co jsem napsal, ze krome biosu na agp Powercolor tam jinej neni viz link. Jestli jsem spatne pochopil tvoji odpoved tak sorry.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

dakujem , problem uspesne vyrieseny ..karta fici ako ma
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“