CALL OF DUTY 4 VISTA PROBLEM

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

squek
Nováček
Nováček

CALL OF DUTY 4 VISTA PROBLEM

Příspěvek od squek »

Ahoj vsem takze mam tu takej nemalej problem. Myslel sem si ze kdyz si koupim masinu a call of duty 4 tak vse bude ok a konecne si zahraju. Bohuzel opak je pravdou. Singleplayer mi facha coz mi je jedno protoze hraju pres internet a Singlplayer me nak nebere.. Vzdy kdyz spustim multiplayer ( nejnovejsi patch tam je ) tak to jakoby zacne nabihat pak to hodi na listu a napise : Program iw8mp.exe prestal spravne fungovat. A dale blabla windows vista se snazi najit problem da vam distak vedet blabla a pak tam je jen na moznost UKONCIT.. Resim to asi na 10 forech nidke nevedi takze kdybyste tady vedeli odpoved budu rad.. Graficka karte ma ty nejnovejsi ovladace daval sme aktualizaci. Mam visty 32 bit ram 4 gb grafika ati radeon hd 4870 512mb gddr5 staci? prosi o pomoc :'( sem uz zoufali mam masinu nanic!
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

zrovna vcera jsem cod4 hodil na vistu 64bit. vse v pohode. dal jsi instalovat dx9? mozna by byl problem v tom... jinak mne nic nenapada :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
squek
Nováček
Nováček

HM

Příspěvek od squek »

ALE TY MAS 64 BIT.. JA TO NEHCAPU PROC TO NEJDE! Nehces mi hodit icq zebysme to poresili prsoim? A jak udelam z visty 32 bitove na 64? to musim koupit novou?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

no jestlize to jde na 64bit v pohode, tak to musi jit i na 32bit. icq nedam, protoze ho tu jednak mam uveden v profilu a zadruhe jsem v praci (mam pauzu na obed :P ). visty maj v sobe jen dx10 co jsem se docetl, takze by se mel jeste nahodit dx9 (behem instalace cod4 jsi se na to byl dotazan).
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

visty maj v sobe i podporu predeslejch DX, problem spis bude v tom, ze nemas nainstalovany vsechny aktualizace od M$ :wink:
squek
Nováček
Nováček

:(

Příspěvek od squek »

Ale ja mam origo a vsechny aktualizace sou hotovy :'( nebo spise jak najdu ty aktualizace? to asmo vyskoci ne?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

No po instalaci vist v nich chybí spousta souborů z dx9. Ale kdyby to bylo jimi, tak by ti systém přímo napsal, že chybí konkrétní soubor... A vista 32bit a 64bit nehraje roli...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

spis jde o to, jestli ma origo visty... hru jo, ale o vistach ani zminka. jestli ne, tak budou aktualizace asi problem.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me totiz bez aktualizaci cod4 taky nechodil. ja mam vypnuty aktualizac pac je strasne prijemny, kdyz se sami nainstalujou a objevi se: "za 30s se vas pc restartuje"...
squek
Nováček
Nováček

grrrrrr

Příspěvek od squek »

MAM ORIG VISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KDE SE DAVA AKTUALIZACE ? :D
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

start>ovládací panely>zkontrolovat aktualizace (pod "záložkou" Zabezpečení) :roll:

Já vim, je to hluboko v systému.. :oops:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

osobne jsem do vist obcas kvuli nekterym hral musel rucne dohravat knihovny ale v 32bit vista COD 1.6 patch MP bez problemu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
squek
Nováček
Nováček

Příspěvek od squek »

tak v cem je problem ?? :'( Nechapu to totalne zkusim teda tu vistu aktualizovat .. Nic jineho me nenapada.. ete zkusim reinstal ..
squek
Nováček
Nováček

Příspěvek od squek »

KONECNE TAK SEM ODINSTALOVAL VISTU NAINSTALOVAL VSE AKTUALIZOVAL PROSTE VSE UDELAL A DETO :) az nato ze ted mam problem s PB XD je instli i aktualizovany jen mi pise ze nemuze najit pb.exe mno suepr jak nato :D
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

heroutm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

HW požadavky

Příspěvek od heroutm »

Zdravim........Chci se zeptat, na jaké detajly bych si hru zahrál na PC: AMD Athlon X2 3800+ dualcore,2x 512MB KINGSTON 533MHz,Gainward Bliss PCX GeForce 8600GT 512MB (c540/m1400/s1188), HDD Seagate 250GB 7200ot/min 32MB cache, nForce 520, Windows Vista Home Basic s aerem a 3D Flip :lol: ..... Radši se neptejte jak sem to udělal :mrgreen: .... Tak na jaké detajly to pojede? plz pište :D
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: CALL OF DUTY 4 VISTA PROBLEM

Příspěvek od Palec123 »

Kód: Vybrat vše

http://www.extrahardware.cz/megatest-grafickych-karet-all-one?page=0,27
Kdyz omrzis maximalni detaily, zahrajes si slusne. COD4 neni narocnou hrou v porovnani s jinymi AAA tituly.
ladiss
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladiss »

Já mám též stejný problém. CoD 4 a při pokusu spuštění : Program Cod 4 přestal pracovat . Snažil jsem se řídit radami ve fóru, tz. všechny aktualizace pro Win Vista 64 , pak všechny patche pro Cod 4 (1.3,1.4,1.6,1.7) a instalace DX 9 , Dx 10 , ale bohužel stále bez úspěchu. Asi se budu muset smířit s tím, že si to prostě na pc nezahraju :sad:
( hardwarem to nebude - AMD 5400+ , 4 GB RAM , GF 8600 GT 1GB , ... . . )
Antigo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Antigo »

zdravim mam stejny problem tedy az na to ze pri spusteni sp i mp mi to hodi hlasku ze iw3sp.exe a iw3mp.exe prestal pracovat... mam Win Vista 64 ultimate sp1 s nejnovejsimi aktualizacemi GF8800 gts s nejnovejsimi ovladaci nejnovejsi dx, ovladace na desku zkousel sem ruzne patche cracky i reinstal win co slo aktualizovat sem aktualizoval a stejne nic prosim poradte :X
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Co si pamatuju, problém řešilo přejmenování či smazání jedné ze sdílených knihoven v nainstalované hře. CoD IV momentálně v kompu nemám a instalovat nebudu, nucméně na guglu jsem to tehdy našel relativně rychle. Good luck.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“