Devil May Cry 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
gunik
Nováček
Nováček

Příspěvek od gunik »

Uz se tesim na plnou verzi jak maly Jarda, poridil jsem si vsechny 3 dily na ps2 a hraju 1. Na tak starou hru je to narez, jeste me ceka par probdelych noci 8) ...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Anglicka full je vonku :) , nastavenie gamepadu mi dalo sice trochu prace (priamo v hre sa nastavenie tusim neulozi, treba to v launcheri) ale uz si uzivam. Priblizne za tyzden az dva napisem recenziu, samozrejme objektivnu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

Hraje to tu už nekdo mám problém nejak jsem se ztratil....Ta hra me moc baví akorat nevim jak dál....Už jsem změnil postavu a jak se vracím zpátky tak jsem uvízl v tom lese jak tam jsou 3 cesty ...:( Poprvé jsem prošel rovně posunul jsem se dál ale na podruhé at jdu kamkoliv me to pošle do slepé uličky a pak zase zpatky nevím jak dál :(
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Ludia ak to hrate na Gamepade..tak funguju vam v hre Vibracie...pretoze ani zapana sa mi to neda rozbehat (vibracie) a este dalsia vec.. Som uz pred tym chramom..kde sa zjavil novy typ anjela..a uniesli mi tu frajerku... a chcem sa spytat..ze kedy budem hrat za Danteho..? Ked spustam misiu..tam ked sa snazim prepat postavu tak nic..len tam skace Automatic a nic ...(ani to neviem naco je..dik
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

hurrican píše:Ludia ak to hrate na Gamepade..tak funguju vam v hre Vibracie...pretoze ani zapana sa mi to neda rozbehat (vibracie) a este dalsia vec.. Som uz pred tym chramom..kde sa zjavil novy typ anjela..a uniesli mi tu frajerku... a chcem sa spytat..ze kedy budem hrat za Danteho..? Ked spustam misiu..tam ked sa snazim prepat postavu tak nic..len tam skace Automatic a nic ...(ani to neviem naco je..dik
Až dokončíš 13(nebo 12 nejsem si uplě jistý) misi tak pak budeš hrát za toho druhého :wink: A zachraňovat oba jak tu babu tak sebe :)

//neví teda někdo jak postoupit dal jsem tam pořád zaseklý....viz můj post nahoře
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

hurrican - zatial ked si hru este nedohral a mas ist misiu za Danteho nemozes si vymenit Nera a Danteho.

lukas85 - Len co sa tam dostanem rad nato odpisem :-D
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Dik za odpovede...a Funguju vam tie Vibracie na gamapadoch..alebo to drtite na klavesnici.. Inac prave som v Leveli (po boj s Dantem.ked mi povedal ze si ten mec mozem nechat ci co) a idem okolo takej velkej sochy stale vyssie a vyssie..len som sa zasekol uz na druhom poschodi..je tam vytah no neni aktivovany (vedla neho je ta socha kde si mozete nakupit veci) a potom o kusok dalej su tie dve svetielka ktorych sa mozno zachytit ..ale ani za pana sa nemoze preniest cez tu priepast (ako sa chytim druheho svetla ..tak musim preskocit,asi taku veliku stenu a to mi nejde ..Prosim poradte dik ;o)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Hram gamepadom, vibracie nefunguju asi idu iba na Xbox360 ovladaci ale nechyba mi to. Hral som DMC 3 na PS 2 s vibraciami a boleli ma z toho ruky co sa ten ovladac stale trasie :lol: . Tam sa normalne pritiahnes demonickou rukou na jednu a potom na druhe a ako je tam hned stena tak sa od nej odrazis a preskocis ju, je to vlastne mur. Potom dalej to bude este raz podobne.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

kurnik, mi delate chute, DMC3 hraju prakticky furt, verze prodavana u nas uz je k sehnani?
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Eandril ma byt CZ verzia al kedy to vie asi len CDprojekt.

Uz som prisiel nato v tej dzungly, treba ist vzdy smerom tak aby si za sebou zanechal tien ktory je od sochy v strede vrhany na zem, mas ist za svetlom a temnotu zanechat za sebou. cize ked tien dopada na lavu stranu, pojdes pravou cestou atd.
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Diky kamo..inac super gameska... paradna grafika a strasne chytlave... kvoli nej som si kupil aj gamepad (ale ved sa zide aj v buducne ;) a ozaj sa nie a nie od toho odtrhnut..Este jedna vec.. Ked to mate rozohrate..tak sa to neda SAvnut..teda len po leveloch..? ked savnem hoc kde..aj tak musim ist potom level od zaciatku..to je troska skoda..aspon checkpointy by bodli...
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

lukas85 píše:Hraje to tu už nekdo mám problém nejak jsem se ztratil....Ta hra me moc baví akorat nevim jak dál....Už jsem změnil postavu a jak se vracím zpátky tak jsem uvízl v tom lese jak tam jsou 3 cesty ...:( Poprvé jsem prošel rovně posunul jsem se dál ale na podruhé at jdu kamkoliv me to pošle do slepé uličky a pak zase zpatky nevím jak dál :(
To myslis jak tam je uprostred takovej ten sloup a na nem ty barevny desky?Jestli jo tak to je docela lehky,proste sem sel do vsech mist kde te to hodi do nejaky diry bo co to je a tam sou ti smejdi,zabijes je a pak se tam objevi ten teleport do nej a zase jina cesta kazda cesta te vyhodi jinam ale jedna te vyhodi dal do sveta.Snad sem to trefil kde ted asi ses,mozna se pletu i ja.
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

starbalde pisal som ako sa to riesi kusok vyssie.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tak staci pripojit X-BOX 360 gamepad a funguji i vibrace 8-)
lukas85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukas85 »

MichiGen píše: Uz som prisiel nato v tej dzungly, treba ist vzdy smerom tak aby si za sebou zanechal tien ktory je od sochy v strede vrhany na zem, mas ist za svetlom a temnotu zanechat za sebou. cize ked tien dopada na lavu stranu, pojdes pravou cestou atd.
Děkuju :worship: Je to tááák :up: Já si to přečetl že "Kde je světlo je i temnota ale kde je stín je jen temnota" a že mám jít za světlem ale nejak mě nenapadlo hledat stín ...Tedy vlastně napadlo ale já ho hledal všude kolem na cestě skalách na slupech ale na tom hlavním mě to vůbec nenapadlo:-D Tak ted už směle válčím dál konečně :)
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

2 MichiGen : sry ja si nevsim stejne sem to napsal nejak divne tj fuk a kde uz ses?
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
certaz
Nováček
Nováček

Příspěvek od certaz »

Ahojte,nevi nahodou nekdo jak nastavit v DMC4 gamepad?Jedna se mi o logitech dual action.DMC3 jsem s nim hral v poho a tady mi to nak kurna nejde.Dik
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Bud cez externy launcher priradis tlacitka k tym co ma Xbox360-tkovy (vygoogli si jeho vzhlad) alebo asi pri kazdom spusteni hry v optionse.
certaz
Nováček
Nováček

Příspěvek od certaz »

No prave primo ve hre to nejde vubec,pritom gamepad mam pripojeny a funguje spravne.A v tom launcheru kdyz najedu treba na A a zmacknu nektere tlacitko na gamepadu tak se to zmeni,ale ve hre se to neprojevi a muzu mit vybrany i jakykoliv profil toho gamepadu co je v launcheru.A navic na pohyb analogu to nereaguje vubec v tom launcheru.Ale kurnik navic mam ve hre zabrzdeny loading,ale uplne mega,i kdyz jen zmenim nejake nastaveni treba grafiky tak to pak nacita strasne dlouho,proste ten ukazatel leze hrozne pomalu,to je horsi nez nacitani Turoka.Instalace mi probehla v poradku,zadny problem,crack,spusteni v poho,zadna chybova hlaska.Navic kdyz jsem to zkousel preinstalovat tak jsem si v pridat odebrat programy vsimnul,ze tam je velikost napsana jen neco pres 3Gb,pritom na disku to zabira normalne kolem tech 8mi.Toz prekerka.Ale s tim loadingem meli problem asi jeste dva lidi co jsem si procital na warforu.No zkousim ted sosnout celou hru znova od nekoho jineho tak uvidim,ale myslim,ze tim to nebude

edit:Jinak zdravim Starou Turu,mame kousek odtud chalupu,v Mikulcove doline:)
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Dneska jsem to začal hrát :) Fakt je, že na klávesnici, ale vůbec mi to ovládání nevadí :roll: Dodělaj jsem jen první misi, ale asi až začnou přibývat komba, tak mě ta klávesnice začne štvát :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“