průzkumník, nastavení vzhledu složek, (WIN XP_prof. SP3_CZ)

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
otondrg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

průzkumník, nastavení vzhledu složek, (WIN XP_prof. SP3_CZ)

Příspěvek od otondrg »

zdravím, nevíte někdo jak docílim toho aby se mi složky zobrazovali jako "list"
viz. OBR-1 Obrázek ???

i když nastavim v průzkumníku "použít na všechny složky"
viz. OBR-2 Obrázek ???

tak se mi ale stále ukazujou v oknech kdy chci uložit, nebo otevřít nějaké soubory stále miniatury, A TO MĚ NEVÍDANĚ SERE :o
viz. OBR-3 Obrázek ???

nebo aspoň jak docílit toho aby se v těch miniaturach neukazovali v těch složkách ty náhledy malinkatejch obrázků, je to k ničemu

předem děkuji za jakoukoliv radu!
nekomata
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nekomata »

SP3 nemám, ale zkus kliknout někam vedle v tom okně pravym tlačítkem myši -> zobrazit -> a tam si vyber...
the cake is a lie
otondrg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ne je to jinak

Příspěvek od otondrg »

ne ne nechapem se, průzkumník jako takovej je tak jak chci , Obrázek
ale otevírací nebo ukládací okna, si dělaj co chtěj, i když v pruzkumníku mám stále malé ikony všude, tak v těch oknech je to jako na obrazcích výše

takhle začnu např. hledat soubor Obrázek složky jsou furt ok tak jak chci "list" a když vlezu do tý složky fotky tak se takhle zmeni na miniatury s tema nahledama Obrázek to je to co mi vadi, myslim ze to nejak souvisi s nastaveni ty slozky s fotkama, ale nevim co s tim
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

v těch ukládacích oknech, třetí ikona vedle pole s aktuální složkou, je zobrazení... nevím jestli to jde nějak "naráz", postupně tímto způsobem by mělo
otondrg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otondrg »

jestli myslíš tohle tlačítko viz. obr Obrázek
tak to sice funguje, ale jen jednorázově, pokaždý když znovu něco dělám je to znovu to samý, jde mi o to to mít nastaveno natrvalo tak jak chci 8-)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Neco podobneho sem taky resil, system si "nemapatoval" nastaveni slozek - nakonec pomohla uprava registru

Pak jen kazdou "defektni" slozku prenastavit, tak jak chces (bud prave mysitko do okna - zobrazit, nebo to tlacitko v rohu) a melo by to byt ok....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“