Mass Effect a SLI
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Trek
- Začátečník

Mass Effect a SLI
Narazil nekdto tez pri hrani Mass Effect na bugu, kdy v Citadel Tower klesne FPS na hodnotu kolem 15 (v mem pripade 9800GTX Sli). Dela to v jakemkoliv rozliseni a pri nastaveni jakychkoliv detailu.
Pri vypnutem SLI tam mam kolem 50 fps. Jinak zbytek hry funguje dobre (napr. slavny microstuttering a podobne veci zde nejsou).
Drivery mam 177.39.
PS:
Toto je opravdu bohovska hra.
Pri vypnutem SLI tam mam kolem 50 fps. Jinak zbytek hry funguje dobre (napr. slavny microstuttering a podobne veci zde nejsou).
Drivery mam 177.39.
PS:
Toto je opravdu bohovska hra.
- facility
- Začátečník

-
Bude tam viac bugov...
Mne ten Mass Effect cca 3x hodil modru smrt...musel som znizit
frekvenciu pameti z 1000Mhz na 900Mhz...pritom test v orthose je aj
5 hodin v pohode...ta hra je dost zavisla na cpu.
inak to fachci cca 50-60 Fps
http://tinypic.com/player.php?v=2ch9u6o&s=4
Dost podobny je aj "Gears of War"akurat neni tak paradny....
imho hotove peklo
http://tinypic.com/player.php?v=156ct3s&s=4
Mne ten Mass Effect cca 3x hodil modru smrt...musel som znizit
frekvenciu pameti z 1000Mhz na 900Mhz...pritom test v orthose je aj
5 hodin v pohode...ta hra je dost zavisla na cpu.
inak to fachci cca 50-60 Fps
http://tinypic.com/player.php?v=2ch9u6o&s=4
Dost podobny je aj "Gears of War"akurat neni tak paradny....
imho hotove peklo
http://tinypic.com/player.php?v=156ct3s&s=4
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- Trek
- Začátečník

On neni jeste zadnej patch na tu hru.
No skoda, ze jsem ji uz dohral. Nicmene urcite si ji zahraju jeste jednou za jiny "povolani", hral jsem za Vanguard a dam si asi vojacka, abych mel sniperky.
Jinac jak nekdo v nejakym vlakne tady psal, ze si koupil 2 x GTX280 kvuli hram jako i napr. Mass Effect, tak to je docela nepotrebne, zrovna v pripade Mass Effect.
No skoda, ze jsem ji uz dohral. Nicmene urcite si ji zahraju jeste jednou za jiny "povolani", hral jsem za Vanguard a dam si asi vojacka, abych mel sniperky.
Jinac jak nekdo v nejakym vlakne tady psal, ze si koupil 2 x GTX280 kvuli hram jako i napr. Mass Effect, tak to je docela nepotrebne, zrovna v pripade Mass Effect.
- SNowie
- Začátečník

Mass Effect je úžasná, ale příšerně zabugovaná hra, sám nemůžu hru přes launcher ani spustit o nějakém configu nemluvě, padá jak blázen a na zkratky typu alt-tab se dá taky rovnou zapomenout. Nějaké dva měsíce po vydání ještě stále není žádný patch, i když tyto problémy mají stovky hráčů. Bioware je banda talentovanejch ... prasat 
// wallot: hra korektně nefunguje na prakticky všech čtyřjádrech od AMD a několika sériích dvoujáder od intelu, to už je dost slušný vzorek uživatelů ... prosím nehodnoť jen podle svých zkušenosti
// wallot: hra korektně nefunguje na prakticky všech čtyřjádrech od AMD a několika sériích dvoujáder od intelu, to už je dost slušný vzorek uživatelů ... prosím nehodnoť jen podle svých zkušenosti
Naposledy upravil(a) SNowie dne pát 18. črc 2008, 14:26, celkem upraveno 1 x.
- wallot
- Středně pokročilý

-
to ze v nekterych hrach je vykon ve SLI naprd je normalni, tak to bohuzel je
jaky bugy? na stabilnim nepretaktovanem kompu hra nepada, vse funguje jak ma. jo vlastne jednou pajdulakum zmizely hlavy
a pomohl az restart kompu, ale jinak mam nahrano pres 30 hodin a vse v pohode
ALT-TAB nefunguje o a?
280GTX SLI je na mass effect jako kanon na vrabce hra beha na me sestave v 1920x1200 bez sebemencich problemu
s moc patchema bych moc nepocital jelikoz EA ma patchovani her docela na salamu
jaky bugy? na stabilnim nepretaktovanem kompu hra nepada, vse funguje jak ma. jo vlastne jednou pajdulakum zmizely hlavy
ALT-TAB nefunguje o a?
280GTX SLI je na mass effect jako kanon na vrabce hra beha na me sestave v 1920x1200 bez sebemencich problemu
s moc patchema bych moc nepocital jelikoz EA ma patchovani her docela na salamu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- facility
- Začátečník

-
Imho nataktovane mam akorat pameti na 1Ghz a v hrach ako Crysis,COD4,Mass Effect,obcas zrezignuju...na 800MHz cl4 a 900MHz cl5 "3Ghz" ide vsetko ok.wallot píše:
jaky bugy? na stabilnim nepretaktovanem kompu hra nepada, vse funguje jak ma. jo vlastne jednou pajdulakum zmizely hlavya pomohl az restart kompu, ale jinak mam nahrano pres 30 hodin a vse v pohode
ALT-TAB nefunguje o a?
inak ctrl-alt-del. mi v tej hre ide...
este skusim test v everestu aku to ma vytazenost cpu-gpu-pameti
EDIT/// vysledok s everestu...

Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- Trek
- Začátečník

LOL uz to funguje, kdo nevidel neuveri.
Prejmenoval jsem MassEffect.exe na 3dmarkvista.exe a uz mi ta lokace jede mezi 50 - 60 fps i pri SLI.
To je zas nejakej humac v ovladacich. Je tam asi fixne naoptimalizovano pro hry profily, trosku to zavani nekalymi praktikami.
Takze staci prejmenovat ten exac na neco jinyho.
Asi si dela Nvidia prdel, se mi zda.
Jenom pro rypaly, samozrejme jsem zkousel vsemozna nastaveni v nvidia control panelu, ale nic.
Prejmenoval jsem MassEffect.exe na 3dmarkvista.exe a uz mi ta lokace jede mezi 50 - 60 fps i pri SLI.
To je zas nejakej humac v ovladacich. Je tam asi fixne naoptimalizovano pro hry profily, trosku to zavani nekalymi praktikami.
Jenom pro rypaly, samozrejme jsem zkousel vsemozna nastaveni v nvidia control panelu, ale nic.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
S tím poklesem fps jsem to pocítil i já (sestava viz. podpis ), ctrl+alt+del a taky alt +tab mi funguje naprosto bez problemu. Zkusím přejmenovat ten exáč, dík za tip. Já teda frapsem neměřil, ale při poklesu těch fps byla ta hra celkem nehratelnáTrek píše:LOL uz to funguje, kdo nevidel neuveri.
- Trek
- Začátečník

Jojo urcite to udelej.
Ja jsem si to jeste prejmenoval na hovno.exe aby se to s necim nepletlo pro jistotu.
Zkousel jsem drivery 177.66, jsou pekny, ale mel jsem s nima po par hodinach hrani bsod, tak jsem dal zpet 177.39. Ty jsou ted uz taky ok s tim prejmenovanim.
Jenom by me zajimalo, proc to ty ovladace delaj, ze zpomalujou jednu konkretni lokaci.
Ja jsem si to jeste prejmenoval na hovno.exe aby se to s necim nepletlo pro jistotu.
Zkousel jsem drivery 177.66, jsou pekny, ale mel jsem s nima po par hodinach hrani bsod, tak jsem dal zpet 177.39. Ty jsou ted uz taky ok s tim prejmenovanim.
Jenom by me zajimalo, proc to ty ovladace delaj, ze zpomalujou jednu konkretni lokaci.