Problém s kopiemi tiskáren

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Smokie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s kopiemi tiskáren

Příspěvek od Smokie »

Narazil jsem na problém s dvěma tiskárnami HP f4182 a psc 2355. Obě připojené k rozdílně konfigurovaným PC, win XP na jednom PC SP1 na druhem SP3. V obou případech po restartu PC dojde ve správci tiskáren a faxu k vytvoření další kopie tiskárny, co restart, to další kopie.
Nevíte někdo co s tím ? Reinstal PC beru jako poslední možnost, dík.
Nejasná budoucnost zdá se být ....
Ekkar Zvídavý
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ekkar Zvídavý »

Můj osobní dojem: tohle dělá "nakopnutý systém", reinstalu se patrně nevyhneš. Možná pomůže jen "opravná" instalace, kterou nabídne autorun po vložení instalačního disku do mechaniky - zkus na jednom z nich, uvidíš.
...nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Smokie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smokie »

Ekkar Zvídavý píše:Můj osobní dojem: tohle dělá "nakopnutý systém", reinstalu se patrně nevyhneš. Možná pomůže jen "opravná" instalace, kterou nabídne autorun po vložení instalačního disku do mechaniky - zkus na jednom z nich, uvidíš.
No to je jasny, jenze s reinstalem ci opravou je torchu problem, nejsou to domaci PC. Me proste nejde do hlavy, ze to delaj dva ruzny PC s jinym HW i SW vybavenim a s jinyma tiskanama. Zadny "hyper super musite mit utilitky" v sobe nemaj, defakto skoro cisty systemy a dela to tohle. Zvlastni....
Nejasná budoucnost zdá se být ....
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“