Dobrý den, po přečtení článku na pctuning jsem si rozhodl alokovat část z mých 4GB paměti ram pomocí programu Gavotte RAMdisk a jak bylo v článku doporučenu tak využít jej pro paging file.
Mám ho nastavený na 768 MB. Problém je v tom, že nastavit pro paging file šel jen poprvé. Na druhýden tam paging file nebyl...utvořil se normálně na disku C: a už vytvořit zpět na RAMdisku nejde V nastavení pro virtuální pamět je nastaven a ukazuje se správně (na disku B - což je RAMdisk). Ale ve skutečnosti si windows utvořily paging file 3489 MB na C: čku. nechápu proč
Kde a jak se to dá nastavit "natvrdo" ať to neblbne
Děkuju.
Tak, čekal jsem aspoň nějakou odezvu. Možná jsem to nepodal přesně, ale jelikož jsem se k tomu dostal via článek na pctuningu a nefunguje to tak bych čekal že mě s tím někdo z těch 99,9% lidí kterým to funguje, či samotný autor článku poradí...
V článku bylo jistě napsáno, že redakce nenese zodpovědnost za vzniklé problémy, vše děláte na vlastní nebezpečí. Stejně tak autoři nemají (co povinnost, ale ani) síly na to, aby hlídaly všechny sekce fóra, jestli se tam někde neobjeví nějaký dotaz k jejich článku.
Z pohledů uživatele fóra ničemu jistě nepomůže, když se po pár hodinách začneš rozčilovat, že se ti nikdo nevěnuje.
//nenést odpovědnost musíme u všeho, protože by se vždy našel někdo, kdo během předvedeného postupu udělal ještě něco navíc a sestřelil si tím stroj
Naposledy upravil(a) Teuzz dne stř 30. črc 2008, 09:14, celkem upraveno 1 x.
Zkoušel jsem oboje..ram drive i disk..ram drive windows vubec nebere jako disk na který by se dalo měco umístit.
Jinak..neorzčiloval jsem se po pár hodinách, ale pár dnech. Nenést odpovědnost jde u uprav hardwaru. Já jsem se ptal co dělám špatně. Možná mám opravdu zrovna ty winXP na kterých to nefunguje, možná je to rukama..proto jsem se ptal jestli tu je někdo komu to funguje či autor ať mi poradí. Nikde jsem nikoho neobviňoval.