Skryte SSID a šifrování v XP SP3

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Skryte SSID a šifrování v XP SP3

Příspěvek od Maxtor »

Tak jsem presel na XP Pro SP3 a hned tady mam neprekonatelny problem.. notebook slapal jak hodinky.. cista instalace XP s integrovanym SP3 jej co se tyce konektivity odepsala..

- Nelze nalezt sit se skrytou SSID.. proste i kdyz ji zadam na pevno, sit neexistuje.. teprve pokud aktivuji pripojeni i ve stavu, kdy se nevysila, sit se zobrazi..
- Nefunguje sifrovani.. ani za boha nelze pripojit notebook k zasifrovane siti..

Oboji se projevuje tak, ze notebook nedostane od AP IPcko z DHCP serveru.. pokud je SSID vidiet a sifrovani vypnuto, vse beha jako hodinky.. staci zapnout jednu z techto dvou voleb a jsem bez IP..

Nema nekdo podobny problemy.. po cca 6ti hodinach tohohle pekla u dementnich oken jsem si malem rozbil notebook, nevim jak dal.. :(
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Ja sem musel odistalovat driver sitovky a naistalovat novy z webu vyrobce a zabralo to.
Pak me napada jen manualne smazat jiz vytvoreny profil pro sit a zkusit se k ni pripojit znova.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Driver diagnostikuje OK.. bez zabezpeceni vse slape jak hodinky.. nevim no.. jinak jde o cistou instalaci oken a nekolik pokusu, takze profilama to neni..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ten SP3 si do tech XP predpokladam nejak integroval .. nepodelal jsi při tom neco ?

Pač kombinace XP, SP3 a zabezpečeny site mam vyzkoušeny na nekolika desitkach PC a bez problemu.
SP3 uz ma v sobe i WPA2 podporu primo, netreba aktualizaci doinstalovavat.

Takze bud nejak nakoply ty win nebo si to nerozumí s tvym ovladačem wifiny, nezkoušel si jinou ? Treba do usb ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. jeste jsem si s tim tedka hral.. netusim no.. chybu SP3 si nejak predstavit nedokazu.. proste klasicka integrace pres nLite..
Ovladac mi taky nejak smrdi, protoze tady nastava problem s druhym notebookem (s jinou kartou, ale take SP3), ktery se mi tady pred mesicem projevoval stejnymi problemy.. tehdy jsem to svaloval na ovladac, ale jak vidno, ted SP3 "zautocil" stejne i na muj notebook.. :(
Ze by si potom nejak nerozumel s AP mi taky pripada nepravdepodobne..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“