Ahoj,
potreboval bych vedet, jak se tato (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48254) páska pouziva. Na obalu je pouze anglicky navod a z nej nejsem moc moudrej. Proc je paska z jedne strany zluta a z druhe oranzova? Zalezi jako stranou se prilepi na pasivni chladic pro pameti grafiky a z jake primo na ty pameti? A to jsem nekde jeste v diskuzich nasel, ze snad nekdo tu oranzovou cast vubec nesundaval, jen to nahřál..
Diky za odpoved!
oboustranná lepící páska AKASA thermal adhesive tape
Moderátor: morke
- KOM
- Nováček

oboustranná lepící páska AKASA thermal adhesive tape
Case: Sharkoon Revenge Economy s Enermax 425W Pro82+ MB: Gigabyte EP35-DS3R (rev. 2.1) CPU: Intel Core 2 Duo E8400 s Artic-Cooling Freezer 7 Pro GPU: ATI Sapphire HD3870 512MB DDR4 s Artic-Cooling Accelero S1 RAM: Corsair 2x2GB DDR2 PC800 XMS2 HDD: WD Caviar 640GB 6400AAKS DVD: Samsung SH-S230D LCD: Samsung 19' SyncMaster 940Fn Systém: 64-bit windows Vista (SP1)
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: oboustranná lepící páska AKASA thermal adhesive tape
ja zjistil ze obe strany lepej uplne stejne takze je jedno jak to nalepis 
- KOM
- Nováček

Re:
nechapavej mozna, ale mladej?Flegy píše:boze muj... ja se z vas mladejch nechapavejch jednou po...
sundej jednu stranu, nalep a sundej druhou stranu a nalep
Proste mne zarazilo, ze jsou strany odliseny barevne, ale hlavne, ze jedna strana ma strhavaci obal papirovy a druha foliovy.
Proste jsem to risknul, nalepil oranzovou stranou na pameti a zatim to drzi...
Case: Sharkoon Revenge Economy s Enermax 425W Pro82+ MB: Gigabyte EP35-DS3R (rev. 2.1) CPU: Intel Core 2 Duo E8400 s Artic-Cooling Freezer 7 Pro GPU: ATI Sapphire HD3870 512MB DDR4 s Artic-Cooling Accelero S1 RAM: Corsair 2x2GB DDR2 PC800 XMS2 HDD: WD Caviar 640GB 6400AAKS DVD: Samsung SH-S230D LCD: Samsung 19' SyncMaster 940Fn Systém: 64-bit windows Vista (SP1)
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jedna ta strana je elektricky vodivá a druhá ne, je to kvůli použití na chipsety atd... Ve tvým připadě to je uplně jedno, kterou nalepíš na pasiv a kterou na paměti.. 
- Sicco2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak moc je ten čtvereček pasty kvalitní,chtěl bych ho rozstříhat pod paměti na VGA,zajímá mě jak dobře umí odvést teplo,jestli to není nějaký levný šunt co spíš dělá izolant tepla mezi chladičem a čipem 
- kul1k
- Mírně pokročilý

no horsi nez zvejakcka to nebude takze bych ucite pouzilSicco2 píše:jak moc je ten čtvereček pasty kvalitní,chtěl bych ho rozstříhat pod paměti na VGA,zajímá mě jak dobře umí odvést teplo,jestli to není nějaký levný šunt co spíš dělá izolant tepla mezi chladičem a čipem
NB:Acer Aspire V3 571G