EXTERNÍ BATERIE DO NTB

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
JARDA001
Nováček
Nováček

EXTERNÍ BATERIE DO NTB

Příspěvek od JARDA001 »

zdravim. chtěl jsem se zeptat, jestli byste mi mohli pomoct s výběrem externí baterie? je to k ntb acer aspire 6920g. potřeboval bych aby se výdrž zvedla minimálně o 2 hodiny ale čim víc tim líp...
ta baterie nemusí být origo ale aby byly kvalitní...našel sem třeba APC universal notebook battery (seznam->záložka zboží->napsat apc universal notebook battery->zboží od 3000,- ) a tak mě napadlo že by to mohlo bejt ale nevim jak je to s tim jak to bude dlouho napájet...protože sou verze s 50, 60, 70, 80 a 90 Wh a tak nevim jestli tenhle údaj je ten kterej mi řekne jak dlouho se bude ten ntb napájet nebo kapacita baterie kde sem našel max asi 4700mAh...ten notes myslim má asi 47,5Wh, něco přes 4000mAh (ne víc jak 5000) a napětí je 19V tak nevim...notebook na to vydrží dle papírů 2 hodiny a já potřebuju co nejlevnější externí baterii která mi to prodlouží minimálně o další 2 hodiny...klasickou baterii abych je střídal tak to nechci...tak kdyby ste o něčem věděli tak pls napište. díky moc

ps. jestli sem to hodil do špatný sekce tak se moderátorům omlouvám...nevim jestli to dát do notebooků bo ostatních zařízení...takže kdyžtak mě omluvte. díky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: EXTERNÍ BATERIE DO NTB

Příspěvek od Don Martinez »

Přes co se ta baterka připojuje? Acer Aspire nemají konektor na externí baterii, ne?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
JARDA001
Nováček
Nováček

Příspěvek od JARDA001 »

ty exterky se připojují jako napájení ze sítě...takže ntb to bere jako že je připojenej k elektrický síti a při tom žere šťávu z tý externí baterie...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Aha, no tak výdrž od oka posoudíš podle Wh nebo mAh, přesnou ti výrobce těžko udá, když je jeho výrobek použitelnej prakticky s každým notebookem, jenom bych si být tebou ozkoušel jestli je ten napájecí konektor použitelnej i v laptopu, kterej máš nebo budeš kupovat, protože různý výrobci používají různý konektory... Já osobně bych bral nějakou střední cestu - 70 Wh, to by na ty dvě hodiny snad mohlo stačit...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
JARDA001
Nováček
Nováček

Příspěvek od JARDA001 »

já uvažuju o 60 bo 70Wh... kdyžtak jakej máš názor na tuhle baterii http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1438285 případně výrobcovo stránky produktu http://apc.com/resource/include/techspe ... _sku=UPB70..tam je i nějakej pdfkáč ale já ho neotevřu takže (nejde mi uložit) takže nevim co tam je...tak kdyžtak jestli tě můžu poprosit, jestli by ses tam pls kouknul a případně mi napsal i co si o tý značce myslíš? předem díky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

APC mi přijde jako dobrá značka, takže bych se těchhle baterek nebál... Jinak to PDFko se seznamem kompatibilních laptopů mi přijde docela fousatý, takže nejlepší to bude vyzkoušet a pokud to nepojede tak do 14 dnů vrátit, no...
Obrázek
JARDA001
Nováček
Nováček

Příspěvek od JARDA001 »

zkusim to nějak vykoumat. díky moc že si mi pomohl. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“