náhlá změna typu písma v internetovém prohlížeči

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
n3f
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

náhlá změna typu písma v internetovém prohlížeči

Příspěvek od n3f »

Když spustím jakýkoliv prohlížeč (IE7,firefox,opera), tak je to tak cca 14dní co se mi změnilo normální písmo na kurzívu a ne a ne se toho zbavit. Nevíte někdo jak na to? Na některých stránkách mám písmo, které tam má být, ale např. na seznamu mam typ písma kurzívu a nejde to změnit ani v prohlížeči.

Máte nějaký tipy?
C2D E8400@3Ghz * Arctic Cooling Freezer 7 Pro * Gigabyte EP35-DS3 * Nvidia GeForce GTX260 896MB DDR3 * 2x2GB DDR2 800MHz * 500W Fortron zdroj s pasivním PFC * Windows 7 RC1 7100 * Windows XP Pro
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: náhlá změna typu písma v internetovém prohlížeči

Příspěvek od CZDaywalker »

Tos měl hned,jak se to stalo si dát obnovení systému...takhle je to už moc dozadu...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Podíval bych se na nastavení fontů v rámci systému.. každopádně ale v rámci třeba FF je volba (defaultně zapnutá) stanovící přednostní vykreslení fontů tak, jak je stanoví daná webová stránka..
Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above
By default Firefox uses the fonts specified by the web page author. Disabling this optionpreference will force all sites to use your default fonts instead.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Options+window

jinak nepíšeš jestli máš visty nebo xp, tady by to asi chtělo.
show must go on..
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Už se to tu řešilo, nahraj si od někoho z jiného PC standardní fonty. Ten defaultní font máš narušený a tak to začalo používat nejbližší font ze stejné "rodiny" (což je ve tvém případě kurzíva).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nedávno se mi stalo něco podobného a vyřešil jsem to stáhnutím a přeinstalováním fontu Arial.
Tady jsem se o tom rozepsal na blogu http://blog.mynameisearl.cz/clanek/kurz ... e-podivas/

BTW nehrál si hru Audiosurf?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“