Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Moderátor: Baneshee
- riXo
- Začátečník

http://games.tiscali.cz/reviews/comconq3kw/index.asp
Recenzia, citat sa mi nechcelo... som na to moc unaveny...
Recenzia, citat sa mi nechcelo... som na to moc unaveny...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
konečně vyšel datač...původní hra byla pecka...už se těším jak budu mít čas a zapařím to
jen by mě zajímalo jak moc se zvedli hw nároky..doufám že nějakých úprav se dočkáme
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Damianus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kidd.sadam
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to přijde graficky trochu hezčí
ale je tom možná jenom pocit. Jinak je to mazec, hlavně MP. Obdoba Contry z C&C Generals - výběr z 9-ti stran, no prostě paráda 
http://cac3.herniweb.cz/news.php jinak tady najdete nějaký info o stranách, zatím toho není moc, ale třeba se to časem doplní
http://cac3.herniweb.cz/news.php jinak tady najdete nějaký info o stranách, zatím toho není moc, ale třeba se to časem doplní
- Damianus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hlavson
- Začátečník

Tak konečně vyšel patch 1.01. Dívali jste se do change logu ? Jsem trošku zmatenej z týhle změny. Můžete to někdo objasnit ? Díky
• Bonus k účinnosti drtících věží poskytovaný supernabitým částicovým paprskem zvýšen o 70 %.
• Bonus k účinnosti drtících věží poskytovaný nabitým částicovým paprskem snížen o 70 %.
• Bonus k účinnosti drtících věží poskytovaný supernabitým částicovým paprskem zvýšen o 70 %.
• Bonus k účinnosti drtících věží poskytovaný nabitým částicovým paprskem snížen o 70 %.
- oneill_sx1
- Začátečník

- r1pper
- Začátečník

-
MOK obrany vezky budou mit po upgradu supercharged particles zvetsenej dmg o 70% (coz je imho prasarna i bez patche)Hlavson píše:Tak konečně vyšel patch 1.01. Dívali jste se do change logu ? Jsem trošku zmatenej z týhle změny. Můžete to někdo objasnit ? Díky
a BH obrany vezky budou mit po upgradu charged particle o 70% mensi dmg
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- Hlavson
- Začátečník

- oneill_sx1
- Začátečník

- r1pper
- Začátečník

-
- Damianus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- r1pper
- Začátečník

-
- Hlavson
- Začátečník

Watchoval jsem replay kterej sem sám hrál s kámošem.
Jinak desynchronizace se objevujou pořád
. Nechápu jak jim tahle věc mohla uniknout. Když se podíváte na starší C&C TW tak tam tenhle problém nebyl. Snad jen 1x a to byla neoficiální mapa. Skvěle rozehraná hra a pak tenhle crash...člověk by to rozmátil

- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Command & Conquer 3: Kane's Wrath
sledujte tenhle replay. je to sice z TW ale nic podobnyho jsem nevidel. Tahle hra je super v tom, ze nikdy neni nic rozhodnuty 
- Hlavson
- Začátečník

Jde vidět, že dobrý mikro téhle hře dává novej rozměr. Ten kluk je borec. Doporučuju zkouknout 
- r1pper
- Začátečník

-
no me nejvic zaujal na GR crunk8D to co on dela je zlo
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ok, neco jsem natahal tak na to dneska kouknu. btw... neznate nekdo naky nice replay packy? thx
- Hlavson
- Začátečník

Tak já chodím na GR a nebo www.cncczech.com/ i když tam se poslední dobou začínají zaměřovat na RA3 tak replayů je tam dost.
- oneill_sx1
- Začátečník

Od včera se mi nedaří připojit na online server. Je to jen můj problém, nebo má někdo stejný problém?