Teda na Tweak town jakje recenze X48 vs. P45mě celkem děsí výkon CF. Doufám že jiné recenze přinesou něco lepšího a je to jen chyba tvůrce či dané desky. Protože takhle by P45 jako CF deska ztrácela smysl proti X38 či X48. Když by jste někdo někdo narazil na recenzi srovnání P45 a desek s plným CF, napiště.
rozdíl je to mohu potvrdit.mám doma Gigabyte EP45-DS4 a Maximus Formula x38 a rozdíl je znát.momentálně čekám na P45 desky od Asusu tak určo udělám kapitolu i o CF s grafama
Takže pokud budu měnit desku kvůli CF, tak brát X38? Čili původní plán na Maxima I zůstává. Díky Budy. Bohužel. Maximus II jinak vypadá výborně...ale bohužel.
Asus Maximus II Formula je doma zrovna ju testuji.Bios je velice obsáhlý.OC zatím netestováno mám tam nejnovější bios (0802) .tak uvidíme. jinak vypadá opravdu luxusně
Ahoj, prosím o radu. Mám problém s vysokou teplotou na north bridge po tom co sem zapojil vodní chlazení a tudíž větrák od chladiče procesoru neochlazuje NB. Zvýšení teploty bych čekal, ale teplota NB byla před tím do 50°C a těd stoupá klidně až na 90 a po tom se vypne komp. Ostatní komponenty mají teplotu do 50°c. Je možné aby teplota byla o tolik vyšší? Není to jen chyba čidla? Údaje beru z Pc Probe II, ale stejný sou i v biosu a teplota CPU je divně nízká (23°), fanspeed nevo everest uváděj jednotlivý jádra asi 45.
Díky za pomoc
Tom
Armak píše:Ahoj, prosím o radu. Mám problém s vysokou teplotou na north bridge po tom co sem zapojil vodní chlazení a tudíž větrák od chladiče procesoru neochlazuje NB. Zvýšení teploty bych čekal, ale teplota NB byla před tím do 50°C a těd stoupá klidně až na 90 a po tom se vypne komp. Ostatní komponenty mají teplotu do 50°c. Je možné aby teplota byla o tolik vyšší? Není to jen chyba čidla? Údaje beru z Pc Probe II, ale stejný sou i v biosu a teplota CPU je divně nízká (23°), fanspeed nevo everest uváděj jednotlivý jádra asi 45.
Díky za pomoc
Tom
mě dělala to samé...bud se jedná o chzbu v rucnim nastaveni v biosu nebo o nejake vadne kousky.treba zde bude nekdo vedet.30teho se vracim domu a mozna mi prijde zase na testz.mame v planu udelat jeste nejake testy tak ze jestli tvuj problem bude aktualnim tak podam jeste report.
Zdravim, zajimam se o tuto desku, ale potreboval bych vedet, zda-li nedojde ke kolizi s mym chladicem (noctua UH-12F) a chladicem na kraji desky..diky za odpovedi
R.y.m píše:Zdravim, zajimam se o tuto desku, ale potreboval bych vedet, zda-li nedojde ke kolizi s mym chladicem (noctua UH-12F) a chladicem na kraji desky..diky za odpovedi
Nazdar. Asi po měsíci jsem zjistil, že mi funkce EPU ( na ASUS Maximus II formula ) omezuje vše co jen jde. Po startu systému mi jede procesor jen na 800Mhz ( mám C2D E8400 - 3.0Ghz ). Při hraní mi to zvedne maximálně na 2Ghz a většina her se mi proto seká. Névíte někdo jak nastavit to EPU aby při hraní a když potřebuju jel procesor na 100% a třeba jen při prohlížení internetu nebo jiných aplikací kde nepotřebuju takový výkon, jel na nižší výkon? Dík za každou radu