Nejde spustit firefox
- milis
- Začátečník

Nejde spustit firefox
zdravim mam problem aky asi uz mnoho uzivatelov ale nenasiel som nikde odpoved resp. mi nepomohla. Z nicoho nic sa mi asi 10 sekund po spusteni firefoxu vypol a nejde spustit. skusil som uninstal aj vymazat registry ale stale to nestartuje. Vsade pisu ze by mal byt spusteny aspon na pozadi, ale ja nemam firefox.exe ani v procesoch. Nepomaha safe mod ani odstranit profil.Ked kliknem na ikonu, na zlomok sekundy sa akoby spusti, ale hned to skonci a nic sa neudeje. zaujimave je ze som skusil nainstalovat operu a ta mi urobila presne to iste. Sekundu akoby sa spustala ale potom nic.
- milis
- Začátečník

- kocourleo
- Začátečník

A copak ti někdo radí přeinstalovat windows??? Zkus ho spustit s parametrem -p
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
Tím vytvoříš nový profil s defaultním nastavením bez rozšíření. Pokud najede, pak můžeš postupně přidávat po jednom rozšíření tak dlouho, dokud se to nesekne. No a tak najdeš pravděpodobného viníka.
Nebo můžeš zkusit jen safe mód (parametr je namísto -p tento: firefox -safe-mode )
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p
Tím vytvoříš nový profil s defaultním nastavením bez rozšíření. Pokud najede, pak můžeš postupně přidávat po jednom rozšíření tak dlouho, dokud se to nesekne. No a tak najdeš pravděpodobného viníka.
Nebo můžeš zkusit jen safe mód (parametr je namísto -p tento: firefox -safe-mode )
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- milis
- Začátečník

Re: Nejde spustit firefox
tak som to nakoniec vyriesil tak ze som spustil obnovu systemu a vratil som sa o par dni spat, kedy mi firefox este v pohode slapal. zatial to ide ok, tak dufam ze to vydrzi.
MB: MSI Neo 45 F CPU: Intel Core2Duo E8500 VGA: Palit ATI Radeon HD4850 MEMORY: A-Data 2x 2GB DDR2 800 MHz ZDROJ: Seasonic 430W HDD: Samsung 500 GB DISPLAY Acer X203W CAR: Ford Focus 1.6 16V 2001