Nerovnomerny podsvicani u 24" monitoru 245b

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Nerovnomerny podsvicani u 24" monitoru 245b

Příspěvek od rbclass »

Ahoj,zapol som si tento monitor na notebook,kedze som uz velmi chcel vidiet aky ma obraz a nejako sa mi nepaci,ze po stranach hlavne na lavej vidno v tmavom obraze svetlejsi vertikalny pruh ,tak asi do 3 cm od hrany...
Je to normalne?
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Nerovnomerny podsvicani u 24" monitoru 245b

Příspěvek od xxsawer »

Tak to dopada kdyz si nekdo koupi shit monitor...
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

:lol: jassny...samsung 245b je shit..no jo,kdyz rikas :-D
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

No urcite shit... zase takovy neni. Na jinym zarizeni to nedela (pc), pres co to pripojujes? Muzes zkusit udelat fotku (nerozmazanou)?

Jestli to mas pres DSUB, tak by to mohlo jit vyladit, jestli DVI, tak mozna chyba monitoru a > reklamace
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

rbclass píše::lol: jassny...samsung 245b je shit..no jo,kdyz rikas :-D
no rika, rika. Ono 24" LCD pod 10k musi nekde delat kompromisy ze jo a proste dobrej neni o tom se hadat ani nemusime. Nicmene zrovna podsviceni by mel mit dobry, takze zkus ho jinde pres DVI, pokud to bude delat dal, tak RMA
.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

aby ste pochopili tak je to mirne prosvitajici podsviceni....pripojeny mam pres digital...jinak neni to nejak silno videt,iba kdyz je na monitore tma, tak to trochu videt,temer vubec...asi jsem perfekcionista :twisted:

Inak nevim..., ja se nechci hadat,ale podla recenzii patri medzi najlepsi TN 24" monitory ...ale vy asi vite vic 8-)
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

rbclass píše:aby ste pochopili tak je to mirne prosvitajici podsviceni....pripojeny mam pres digital...jinak neni to nejak silno videt,jen kdyz je na monitore tma, tak to trochu videt,temer vubec...asi jsem perfekcionista :twisted:

Inak nevim..., ja se nechci hadat,ale podla recenzii patri medzi najlepsi TN 24" monitory ...ale vy asi vite vic 8-)
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

IkE Blaster píše:No urcite shit... zase takovy neni. Na jinym zarizeni to nedela (pc), pres co to pripojujes? Muzes zkusit udelat fotku (nerozmazanou)?

Jestli to mas pres DSUB, tak by to mohlo jit vyladit, jestli DVI, tak mozna chyba monitoru a > reklamace
nevim jak bych odfotil tmavy monitor...myslim ze je to tak slaby ze by to fotak ani nezaregistroval ;-)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“