pozaduje sa subor asms
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Sony23
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pozaduje sa subor asms
mam takyto problem instaloval sem si windows xp a vyskocila mi takato tabulka Požaduje sa súbor Asms na disku CD-ROM so systémom Windows XP Professional. Zadajte cestu umiestnenia súboru a kliknite na tlačidlo OK poradi mi nekdo co stym
gfh
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: pozaduje sa subor asms
Máš čistý CD? Neni poškozený/nečitelný?
A neděláš opravnou instalaci jenom? Mě to kdysi blblo s jednou řadou nV ovladačů - pořád to chtělo jejich instalačku při opravný instalaci.
A neděláš opravnou instalaci jenom? Mě to kdysi blblo s jednou řadou nV ovladačů - pořád to chtělo jejich instalačku při opravný instalaci.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Stano K.
- Středně pokročilý

dúfam že skúšaš to z originálneho cdms píše:If you are not using a retail Windows XP CD-ROM with a hologram (for example, if you are using a burned CD-ROM), try to run the Setup program from a retail CD-ROM with a hologram. To verify this, start the computer by using Recovery Console, and then check the C:\$win_nt$.~ls folder. Look for the Asms folder. If the folder is missing or the files that it contains are zero bytes, the CD-ROM was not burned correctly.
viac tu
- Sony23
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a z akeho asisTano11 píše:dúfam že skúšaš to z originálneho cdms píše:If you are not using a retail Windows XP CD-ROM with a hologram (for example, if you are using a burned CD-ROM), try to run the Setup program from a retail CD-ROM with a hologram. To verify this, start the computer by using Recovery Console, and then check the C:\$win_nt$.~ls folder. Look for the Asms folder. If the folder is missing or the files that it contains are zero bytes, the CD-ROM was not burned correctly.
viac tu
gfh
- Sony23
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý

často sa stáva že sa na podobné účeli používajú zálohované médiá a potom sa vyskytujú podobné problémySony23 píše:a z akeho asi