Audigy SE = X-Fi xtreme audio !!!!
Moderátor: CageJ
- lumio
- Začátečník

-
Audigy SE = X-Fi xtreme audio !!!!
Funkcne ovladace pre Audigy SE/Live!24bit, xp/vista 32 a 64bit, ktore spristupnuju funkcie x-fi kariet:
http://www.4shared.com/file/47120756/30 ... ivers.html
Naposledy upravil(a) lumio dne pát 25. črc 2008, 21:01, celkem upraveno 5 x.
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Audigy SE - ktori mate tuto kartu vyskusajte tento trik !!!!
Co přesně mi tato úprava má přinést?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- lumio
- Začátečník

-
Karta by mala fungovat ako plnohodnotna x-fi xtreme audio s funkciami ako 24bit Crystalizer, CMSS-3D Headphones, Speakers ...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Máš na mysli něco takového?
nomoregoatsoup.com (Daniel Kawakami) Audigy Series X-Fi Driver Mod
Pokud ano, tak ten jsem zkoušel...bez úspěchu. Ty drivery se mi prostě nedařilo nainstalovat a když už jsem je tam dostal, tak karta vyluzovala prapodivný zvuky.
Jinak pokud ti jde o X-Fi 24bit Crystalizer, CMSS-3D apod., zkus tento mod., ten je také od něj...
X-Fi Crystalizer for SB Audigy Series
Tady je důkaz, že to šlape...jinak Crystalizer je super, hlavně při poslechu hudby je to hodně znát, teda pokud zrovna neposloucháš FreeTekk

nomoregoatsoup.com (Daniel Kawakami) Audigy Series X-Fi Driver Mod
Pokud ano, tak ten jsem zkoušel...bez úspěchu. Ty drivery se mi prostě nedařilo nainstalovat a když už jsem je tam dostal, tak karta vyluzovala prapodivný zvuky.
Jinak pokud ti jde o X-Fi 24bit Crystalizer, CMSS-3D apod., zkus tento mod., ten je také od něj...
X-Fi Crystalizer for SB Audigy Series
Tady je důkaz, že to šlape...jinak Crystalizer je super, hlavně při poslechu hudby je to hodně znát, teda pokud zrovna neposloucháš FreeTekk

- Holda
- Středně pokročilý

ono to chce ten odkaz precist

Jinak to z zadny karty X-Fi samozrejme neudela, jak by to asi bylo tak mozny? Taky udelate prehranim driveru z 6600GT treba 9800GTX?
Cile Audigy SE neni podporovana a ani se nedivim, to nebude podle me ani plnohodnotna Audigy, jinak me na Audigy 2ZS Crystalizer funguje, ale nepouzivam, nelibi se mi to a chci Prodigy, nebo JuliiThe driver should support:
Creative Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
Creative Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
Jinak to z zadny karty X-Fi samozrejme neudela, jak by to asi bylo tak mozny? Taky udelate prehranim driveru z 6600GT treba 9800GTX?
.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Však já ten odkaz četl...mám Audigy 4. Ale nějak jsem přehlídl, že lumio má SE...V tom případě beru zpět svůj předchozí post, neboť ten X-Fi Crystalizer taky nepodporuje Audigy SEHolda píše:ono to chce ten odkaz precist...
- lumio
- Začátečník

-
Audigy SE = X-fi xtreme audio
Len aby som upresnil ovladace x-fi audio funguju aj na SE. Tie karty su az na DAC identicke. Funkcie ako 24bit crystalizer, CMSS-3D su robene softwarovo. Ako dokaz tu su funkcne ovladace pre Audigy SE - najlacnejsi upgrade na x-fi
Odskusane, funguju. Mne ide v tejto teme o to ako rozchodit najnovsiu verziu ovladacov xtreme audio na kartach SE.
Len aby som upresnil ovladace x-fi audio funguju aj na SE. Tie karty su az na DAC identicke. Funkcie ako 24bit crystalizer, CMSS-3D su robene softwarovo. Ako dokaz tu su funkcne ovladace pre Audigy SE - najlacnejsi upgrade na x-fi
Odskusane, funguju. Mne ide v tejto teme o to ako rozchodit najnovsiu verziu ovladacov xtreme audio na kartach SE.
- Holda
- Středně pokročilý

coz je ale problem, v tom, ze X-Fi extreme audio, neni X-Fi. jmenujme namatkou absenci ASIO 2.0, zadne 24/192, zadne EAX HD 5.0. Jde vicemene o o preznacenou radu Audigy
.
- lumio
- Začátečník

-
Presne tak
A to je prave vyhoda ze sa daju pouzit novsie ovladace pre xp/vista z x-fi.