NB + SE W610i a rizeni pres BT

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
master88
Začátečník
Začátečník

NB + SE W610i a rizeni pres BT

Příspěvek od master88 »

mam NB Toshiba A210 a Sony Ericsson W610i ktery ma funkci rizeni zarizeni pres BT. Zajimalo by mne zdali je nejaka moznost (program...) ktery by umoznil vyuzivat muj mobil jako dalkove ovladani.
Diky za odpovedi :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: NB + SE W610i a rizeni pres BT

Příspěvek od IkE Blaster »

W610i by mela mit uz funkci v menu zabava Dalkove ovladani (asi, bo tak nejak). Jinak se tomu rika HID profily a daji se najit na ruzne aplikace. Btw da se s tim ovladat i PPC s WM :razz:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no ma to takhle: Menu - Zabava - Dalkove ovladani - pak muzu vybrat z Presenter,MediaPlayer,Desktop takze vyberu treba MediaPlayer, vyhleda to zarizeni (muj NB). Dam pripojit a pak mi to rekne ze pripojeni se nezdarilo :-/
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
tark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tark »

Hele, to záleží na ovladačích. Když jsem používal tovární ovladače k DELLu, tak mi to taky nejelo. Jak jsem přešel na ovladače v XP SP2, tak mi BT jede naprosto bez problémů.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

To uz je potom problem akorat v povoleni na notebooku, nekde u bluetooth musis mit povolene sluzby, tam je i neco ve smyslu dalkoveho ovladani, vetsinou je kazda polozka razena k nejakymu portu. Pak jde pridat i specialni. Vyzkousej vsechno, co jde, ale jde to, to vim urcite :-D
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“