Monitor po odpojeni sviti jak svetlice
Moderátor: maXXmilian
- dexter22
- Nováček

-
Monitor po odpojeni sviti jak svetlice
Ahojte, lidi potreboval bych radu, asi to bude docela orisek ale pekne me to uz stve. Mam k notasu pripojenej druhej monitor na kterym koukam na filmy a kdyz vecer usinam tak me stve po tom co se notas vypne, ze monitor zari to "krasny", oci vypalujici, no signal...nevite jak se toho zbavit. Softwarem to asi nepujde co...? diky ze si aspon prectete tenhle roman 
- beardie
- Středně pokročilý

- Axwell
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Monitor po odpojeni sviti jak svetlice
teraz ti svieti obraz ci ta ledka ?
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Axwell: Coze?
Ak teraz, si snad u nej doma? Napisal jasne, ze mu sviti obraz No signal...
Teoreticky by se mel vypnout po chvili sam. Reseni je napriklad dalkove ovladani zasuvky, ale je to obchazeni. Softwarove se to resit neda
Teoreticky by se mel vypnout po chvili sam. Reseni je napriklad dalkove ovladani zasuvky, ale je to obchazeni. Softwarove se to resit neda
- Axwell
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak nic kebyze tak ledka tam vadi, tak to by sa dalo vyriesit, a ked svieti monitor no signal alebo nic nepise, tak zrejme sa uplne odpoji z portu a na to som videl nejaku redukciu ktore sa da vypnut dialkovym ovladacom, ale myslim, ze take este u nas nepredavaju ale da sa vyrobit podla navodu ktory som niekde uz videl. alebo som videl dialkovy ovladac na cele pc, ktore sa uz da kupit cize si vies definovat na dialkovom ovladaci co ktory gombik spravi
ale neviem ci by mu to pomohlo.
- dexter22
- Nováček

-
Diky za odpovedi. Je to asi jen muj monitor, je celkem starsi, Dell(mimochodem crt, mozna je to dulezity). Je to tak, ze ho mam pripojeny k notasu jako druhy a kdyz se notas vypne, tak monitor napise presne teda: "no signal, check cabel", predtim jsem to nenapsal presne. Kdyz byl pripojeny k normalnimu pc, tak po vypnuti to nesvitilo ale ted se to chova jako kdyz ten kabel vytahnu. Asi to neumim sprave vystvetlit, na to jsem jelito
. Ale taky si myslim, ze software to nespravi jedine se hrabat v monitori, na coz nejsem odbornik. Nj moje stredni skola v Panske me naucila pekny kulovy.
- Axwell
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
noo, mozno ze sa to da nastavit aby po odpojeni kabla to nepisalo, aspon niektore monitory som uz take videl, ale pre teba asi najlepsie bude ked monitor rucne vypnes a hotovo, alebo si niektore monitory maju casovac vypnutia ako TV cize nastavis cas a on sa vypne. Ved vyskusaj.