Ntbook wifi
Moderátor: Don
- PressOFF
- Nováček

-
Ntbook wifi
Zdravím chtěl bych se zeptat mám modem Zyxel prestige 600 a můj problém je tento: dnes jsem řešil s operátorem jak připojit pc do netu nakonec se to povedlo a pc normálně funguje a potom jsme do té sítě chtěli připojit ntbook jenže tady je ta chyba kterou nemůžu vyřešit síť se zobrazí má plný signál jenže jakmile dám připojit tak se buď hrozně dlouho připojuje a pak nic nepřipojí a nebo hodí chybu ať opakuji nové vyhledání sítí které jsou v dosahu (ale to je možná tím že jsem zkoušel přehodit ovladače) každopádně ntbook do té sítě nemůžu připojit nevíte někdo co s tím? dík moc
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ntbook wifi
Nemas zapnuty v modemu (dnes se tomu rika router) MAC Filter? Jeste mne napada vypnuty DHCP server.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebo naopak zaple DHCP a na notasu Vista. 
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- PressOFF
- Nováček

-
Jo jo pak jsem na to došel stačilo vypnout ty mac adresy a už to frčí ale mám další problém na pc mě net do 30 min spadne a nejde z ničeho nic ani to nic nenapíše na ntbooku frčí uplně v pohodě
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejaka hlaska o spadle aplikaci? Jestli neco s svchost, tak bych teoreticky mel najit na jednom pc tu zaplatu. Mel bych ji tam mit nainstalovanou, taky mi to blblo
- PressOFF
- Nováček

-
Tak už jsem to taky vyřešil stačilo přeinstalovat síťovku a už to nedělá ale dík za rady