reinstal Windows

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
H3k70r
Nováček
Nováček

reinstal Windows

Příspěvek od H3k70r »

Zdarec,mam problem,ze pri startu windows XP mi automaticky nabehne tabulka s vyberem moznosti jako
Spustit v nouzovem rezimu
spustit beznym zpusobem
posledni znama konfigurace atd....

no a kdyz vyberu jakoukoliv moznost vzdycky mi jen problikne loxo windowsu a probehne restart a vse se opakuje...tohle vzniklu neopatrnym zachazenim s jednim s cisticich programu...

Potrebuju vedet,kdyz dam reinstal windowsu,jestli neni nejaka moznost,ze prijdu o sve data co mam ulozene ve slozce Dokumenty...jsou tam opravdu dulezite data a potrebuju mit 100% jistotu,ze po reinstallu o ne opravdu neprijdu...prosim o vase nazory
anti.77
Začátečník
Začátečník

Re: reinstal Windows

Příspěvek od anti.77 »

H3k70r píše:Zdarec,mam problem,ze pri startu windows XP mi automaticky nabehne tabulka s vyberem moznosti jako
Spustit v nouzovem rezimu
spustit beznym zpusobem
posledni znama konfigurace atd....

no a kdyz vyberu jakoukoliv moznost vzdycky mi jen problikne loxo windowsu a probehne restart a vse se opakuje...tohle vzniklu neopatrnym zachazenim s jednim s cisticich programu...

Potrebuju vedet,kdyz dam reinstal windowsu,jestli neni nejaka moznost,ze prijdu o sve data co mam ulozene ve slozce Dokumenty...jsou tam opravdu dulezite data a potrebuju mit 100% jistotu,ze po reinstallu o ne opravdu neprijdu...prosim o vase nazory
Osobně bych dal instalaci z CD ale při výběru možností nezadal instalaci ale vybral "opravit systém" myslím,že se mačká R ,mě to nedavno po neodborném zákroku potomka pomohlo,reinstal až když to nepomůže,data si pak ulož,já používám v podobných prů*erech BartPE,to jsou upravený ale funkční Windows z CD pomocí nichž se dostanu na disk....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
martinus1828
Nováček
Nováček

Příspěvek od martinus1828 »

No pri reinstall o ne prijdes urcite:) Zkus opravit ten win casto to pomaha:) Kdyztak asi fakt tim bootovacim programem..nebo urcite tam mas posledni znama funkcni konfigurace:) To muzes taky zkusit úokud si nezkusal:)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nebo dej disk do jineho PC a data z dokumentů vytáhni, jestli je nemas šifrovaný tak to je ok.
Pak stejne dej format a čistou instalaci, v hodne připadech ti to bude blnout stejně :-)
Takle máš záruku, boot win BartPE taky použivam ale ten reinstal te asi nemine.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“