koupě zdroje Enermax
- crashPC
- Mírně pokročilý

koupě zdroje Enermax
Vrčícího Fortrona nehodlám trápit, a google na mě vyplivl mnoho recenzí s nejlepším hodnocením zdrojů Enermax. Snad už to bude kvalitní bezpečný zdroj, a vydrží snad i do dalšího PC.
Zajímalo by mě, jestli je tu nějaký majitel Enermaxu Pro 82+ 425W.
pokud ano, zajímalo by mě, jestli je na 12V větvi jeden, nebo dva filtrační kondenzátory (lze to vidět krz větráček). Tímto prosím vlastníky tohoto zdroje, aby se koukli jak to je. Pokud se někdo ochotný najde, děkuji předem.
Zajímalo by mě, jestli je tu nějaký majitel Enermaxu Pro 82+ 425W.
pokud ano, zajímalo by mě, jestli je na 12V větvi jeden, nebo dva filtrační kondenzátory (lze to vidět krz větráček). Tímto prosím vlastníky tohoto zdroje, aby se koukli jak to je. Pokud se někdo ochotný najde, děkuji předem.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus tohle, nevim presne po cem patras, ale sou tu fotky, presne toho modelu o ktery mas zajem.
http://www.dexgo.com/index.php?site=art ... re&seite=5
http://www.dexgo.com/index.php?site=art ... re&seite=5
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- crashPC
- Mírně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tady máš moje zkušenosti s tímto zdrojem. Mohu jenom doporučit.
http://4um.overclocking.cz/showthread.p ... post798859
http://4um.overclocking.cz/showthread.p ... post798859
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: koupě zdroje Enermax
Tak mám doma ten Enermax Pro82+ 425W. Jsem zklamán. Je tichej, ale na mě ještě stále dost silné kafe. řekl bych že za to může aerodynamickej hluk. Hold když má někdo v místnosti absolutní ticho...
// se na to vykašlu. vadnej větráček. občas cvaká. všechno je to jeden šmejd a jedna čína.
// se na to vykašlu. vadnej větráček. občas cvaká. všechno je to jeden šmejd a jedna čína.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je zvláštní, Global FAN patřily odjakživa k těm nejlepším ventilátorům ve zdrojích. Reklamuj ho.crashPC píše:Tak mám doma ten Enermax Pro82+ 425W. Jsem zklamán. Je tichej, ale na mě ještě stále dost silné kafe. řekl bych že za to může aerodynamickej hluk. Hold když má někdo v místnosti absolutní ticho...
btw: co třeba ztišovací vystýlka do casu?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- crashPC
- Mírně pokročilý

jo, je to pech. myslel jsem že bude o vejkend klid... Vystýlka bude. spolu s pasivním chladičem na CPU. Potřeboval jsem akutně ten zdroj, tak jsem udělal zvlášť objednávku, aby to nebrzdily ostatní věci a zdroj dorazil dnes- v pátek. Jak tak ale koukám, je to vjádru uplně jedno.
- nikl
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevim co se ti na tom zdroji zda hlucnyho, pokud ti v max zatezi vetrak toci na pro tebe neunosnych 1000rpm, tak mas smulu, ty zdroje se musi chladit, jinak shori, nemuzou jit porad na supertichych 600rpm, to by museli mit ucinnost porad aspon 95%.
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
- crashPC
- Mírně pokročilý

nene, je to jinak.
Jednak jsem koupil hodně předymenzovanej zdroj. Papá mi to určitě do 100W a větrák tedy nemá jedinej důvod proč zrychlovat
Druhak je opravdu vadnej - vysloveně v tom cvaká.
A do třetice: největší podíl na tom má pravděpodobně mříška která dělá spíš aerodynamickej hluk. motorek se mi nezdá že by dělal zlo. Až to bude v pořákdu (reklamace), tak jí asi sundám.
Jinak zdroj sice je trošku hlučnější než jsem čekal, ale jelikož je podle recenzí ten nejtišší, mám smůlu.
Jednak jsem koupil hodně předymenzovanej zdroj. Papá mi to určitě do 100W a větrák tedy nemá jedinej důvod proč zrychlovat
Druhak je opravdu vadnej - vysloveně v tom cvaká.
A do třetice: největší podíl na tom má pravděpodobně mříška která dělá spíš aerodynamickej hluk. motorek se mi nezdá že by dělal zlo. Až to bude v pořákdu (reklamace), tak jí asi sundám.
Jinak zdroj sice je trošku hlučnější než jsem čekal, ale jelikož je podle recenzí ten nejtišší, mám smůlu.