Ahoj,
ted jsem vypalil dve DVD-cka a nevym ci pro obe jsem zvolil UDF 2.5, ale pro jedno urcite na 100%, ale ani jedno DVD-cko nejde nacitat.
Kazde DVD-cka obsahuje soubor ktery zabira cez 4GB. Vypaloval jsem to pomoci SW Cyberlink Power2GO a ten jediny nacte obsah DVD-cek.
Cim je to spusobene, ze TC alebo WinExplorer nenacita DVD-cko. TC vyhodi ze v DVD-romke neni zadny disk a vyhodi klasicky dialog pro vyber jednotky a WinExplorer nic nevyhodi a zobrazi prazdne medium bez nazvu media, kterym jsem ho pomenoval - chova se tak ja kdybyze neni v DVD-ke zadne medium.
Je to zapricinene velikosti souboru ?(teda v mem pripade nad 4GB) alebo UDF 2.5 ?
Dekuji za reakce.
UDF 2.5
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- trex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Muad'Dib
- Červená karta

-
- Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ
Re: UDF 2.5
Jaký OS používáš?
Windows XP (i Windows Server 2003) obsahuje podporu pro UDF pouze do verze UDF 2.01.
Pokud chceš ty disky přečíst, budeš si muset nainstalovat příslušné ovladače (nebo programy), co ten souborový systém budou umět interpretovat, jako např. InCD Reader.
Windows Vista verzi UDF 2.50 podporuje.
Windows XP (i Windows Server 2003) obsahuje podporu pro UDF pouze do verze UDF 2.01.
Pokud chceš ty disky přečíst, budeš si muset nainstalovat příslušné ovladače (nebo programy), co ten souborový systém budou umět interpretovat, jako např. InCD Reader.
- trex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: UDF 2.5
hmm, XP SP2 dekuji za info, takze to budu muset precist vysse zminenym programem a znovu napalit.Muad'Dib píše:Jaký OS používáš?
Dik