Asus PW201 problém s audio-in

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Vart
Začátečník
Začátečník

Asus PW201 problém s audio-in

Příspěvek od Vart »

Nový kousek Asus PW201, obraz v pohodě, ale zvuk, když se připojí přes 3,5 jack, tak některé zvukové výšky chrčí, nejen basy (jak bývá zvykem u malých repráčků) a to i když je hlasitost třeba hodně potichu. V recenzi na světhardware psali, že se zvuk znatelně zlepší, když se audio do monitoru připojí přes konektory cinch L/R. To jsem tedy zkusil, pochopil-li jsem to správně tak, že mám kabel s jackem 3,5, který píchnu do zvukovky a na druhém konci ony dva cinche, které strčím do monitoru. Bohužel se monitor chová jako bych do něj nic nepřipojil - ticho.(kabel je v pořádku, mám jej standardně na propojení zvukovky se zesilovačem)
Nemáte nějaký tip, jak rozchodit tohle připojení zvuku přes cinche? Predpokládám že asi jen reklamace, ale zas když je monitor jinak v pořádku, tak mám obavu, abych pak nedostal nějaký vyměněný kousek třeba s nějakým jiným neduhem..
Nemáte někdo zkušenost jak se Asus staví k reklamacím?
CPU: Intel Q6600 rev.G0 @3600MHz(9*400), lapped+Collaboratory Liquid Pro+CM GeminII+Xilence fan 120mm MB: MSI Neo2 F(I)R RAM: 4x 1024MB 800MHz DDR2 GK: 9800GT 512MB DDR3 HDD: 2xSeagate 80GB SATA = RAID 0; Seagate 200GB SATA Zdroj: Fortron Epsilon 80plus 600W Monitor: Asus PW201 Další: Nec DVD-RW ND3520A; Nec floppy; 3x Case Fan
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Asus PW201 problém s audio-in

Příspěvek od Raoul Duke »

Zvuku přes cinche myslím nefungujeu u všech vstupů, zkus zapnout kompozitní nebo S-Video.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Vart
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vart »

Nojo opravdu, to mě ani nenapadlo vyzkoušet.. díky
Heh, takže kdo má monitor připojený přes DVI tak nemůže použít připojení přes cinche. Ale stejně jak jsem to teda zkoušel, tak je zvuk stejně chrchlající jako připojení přes jack, takže bohužel bedýnky nepoužitelné, přestože je slyšet že jinak mají zvuk celkem kvalitní.
CPU: Intel Q6600 rev.G0 @3600MHz(9*400), lapped+Collaboratory Liquid Pro+CM GeminII+Xilence fan 120mm MB: MSI Neo2 F(I)R RAM: 4x 1024MB 800MHz DDR2 GK: 9800GT 512MB DDR3 HDD: 2xSeagate 80GB SATA = RAID 0; Seagate 200GB SATA Zdroj: Fortron Epsilon 80plus 600W Monitor: Asus PW201 Další: Nec DVD-RW ND3520A; Nec floppy; 3x Case Fan
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Celkem kvalitní v porovnání s jinýmy chrastítky, ale pořát to jsou chrasítka.
Vart
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vart »

Mám asi smůlu na kus, jak jsem psal "některé zvukové výšky chrčí, nejen basy (jak bývá zvykem u malých repráčků) a to i když je hlasitost třeba hodně potichu"
Hloubka zvuku je dobrá, ale prostě to při jakékoliv hlasitosti chrčí, takže je to fakt použitelné snad jen na hlasovou komunikaci
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já sem tenhle panel měl taky a repráčky sem pustil jen jednou. Ne že by vyloženě chrčeli, ale muziku bych na nich poslouchat nechtěl, jediný co se mi na nich líbylo je že panel opticky roztahují a dávají mu luxusní vzhledl. Bejt tebou tak se s jejich kvalitou vůbec nezabejvám.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“