Win XP + Webcam ZASEK

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Devil...
Začátečník
Začátečník

Win XP + Webcam ZASEK

Příspěvek od Devil... »

Ahoj lidi.. mam takovyto problem... mam tuto sestavu:

základní deska: MSI P4N SLI XE-F (chipset-nVidia nForce4 SLI Intel Edition) (stari cca rok a pul)
procesor: Intel Pentium 4 Prescott 531 (3,0 GHz, HT, FSB800)
chladič: Arctic cooling Freezer 7 Pro
pamět: CORSAIR DDRII DualChannel 4x512MB, 667MHz
grafická karta: Leadtek WinFast PX7900GS TDH 256MB
(256-bit, PCI-e x16, Jádro:450 MHz, Pamět:1320 MHz)
disky: Seagate 500GB (S-ATA 3Gb/s, 16MB Buffer)
Seagate 250GB (S-ATA 3Gb/s, 16MB Buffer)
TV karta: WinFast DTV2000H
mechaniky: ASUS CD-RW (CRW-5224A)
NEC DVD-RW (ND-4571A)
FDD: FDD
zdroj: EuroCase 350W PFC
monitor: ASUS VW192s (19" 1440x900, širokoúhlý)
tiskárna, scanner, čtečka pam. karet (vše USB)
+ webcam Logitech QuickCam Communicate STX

a stava se mi toto: kdyz mam webku pripojenou do USB tak vzdy potom co XP nabootuji (po projeti toho prouzku pod logem WIN XP) obrazovka zcerna a pc se zasekne... pomuze jen restart a XP bud normal nabehnout a nebo se zas zakousnou....
Pred novou instalaci XP pomohlo vypnout v biosu bootovani z dalsich zarizeni USB a pod...proste co se tykalo USB v bisoou tak jsem vyplnul a byl klid XP nabihali normalne.. Ted jsem instaloval nove system na novy SATA disk a XP s pripojenou webkou nenabehnou ani jednou....

Uz si nevim rady a pokazdy me zapojovat a vypojovat webku nebavi
Win XP SP2, ovladače webky v. 11.5, k zakladce jsem nasel nove ovladace pouze na zvukovku jinac vsechny verze sedi s verzemi na prilozenem cd k zakladni desce

Dela to i na pc se stejnou zakladni deskou a webcam Logitech QuickCam Connect Win XP SP1

Budu vdecny za kazdou radu..moc diky :onfire:
darkmagic35
Nováček
Nováček

Re: Win XP + Webcam ZASEK

Příspěvek od darkmagic35 »

Mne se to same stavalo, kdyz jsem mel zaple bootovani v biosu a pripojenou flashku, na ktere nebylo nic z ceho by se dalo bootovat. Po odpojeni flasky a restaru to bylo ok, flasha se musela pripojit az po najeti windows.
Mne stacilo preflashnout bios za novejsi a bylo po problemu. Treba ti to taky pomuze..
Intel Core2 Duo E8200 @ 3.60GHz, Abit IP35 Pro, Patriot Memory PDC24G6400LLK 4096MB, Asus EN8800GT 512MB, Seagate Barracuda ES ST3250620NS, Corsair HX520, case Thermaltake Armor Jr., Windows Vista Home Premium 64bit
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

darkmagic35 píše:Mne se to same stavalo, kdyz jsem mel zaple bootovani v biosu a pripojenou flashku, na ktere nebylo nic z ceho by se dalo bootovat. Po odpojeni flasky a restaru to bylo ok, flasha se musela pripojit az po najeti windows.
Mne stacilo preflashnout bios za novejsi a bylo po problemu. Treba ti to taky pomuze..
mozna by to pomohlo ale to sem nikdy nezkousel.... do toho si nak netroufam..s novou deskou MSI P6N SLI-F V2 co ma ted v pc segra tak to ze zacatku delalo taky tak sem vypnul zas v biosu vse okolo USB a ji to slape...

nebylo by jeste nejake jine reseni krom toho flashe biosu ??
darkmagic35
Nováček
Nováček

Koukam ze obe desky jsou od MSI, by mohly mit i podobny biosy, ne? Oba jsou od AMI BIOS. Treba zkusit to nastavit oba biosy stejne, co se tyka nastaveni USB.
Flash biosu by ale nemel bejt nic slozityho, na strankach MSI je i navod. :)
Intel Core2 Duo E8200 @ 3.60GHz, Abit IP35 Pro, Patriot Memory PDC24G6400LLK 4096MB, Asus EN8800GT 512MB, Seagate Barracuda ES ST3250620NS, Corsair HX520, case Thermaltake Armor Jr., Windows Vista Home Premium 64bit
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

darkmagic35 píše:Koukam ze obe desky jsou od MSI, by mohly mit i podobny biosy, ne? Oba jsou od AMI BIOS. Treba zkusit to nastavit oba biosy stejne, co se tyka nastaveni USB.
Flash biosu by ale nemel bejt nic slozityho, na strankach MSI je i navod. :)
jeste me napadlo nemuze mit na to vliv v biosu u nastaveni disku S.M.A.R.T. nebo nak tak se to jmenuje ?? je tam bud auto, enable, nebo disable...to hlasiko predtim nakou chybu tak sem to dal na disable a byl pokoj....ale vubec nevim k cemu to jee
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

SMART kontroluje stav disku a odhaduje jeho spolehlivost
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

D00M píše:SMART kontroluje stav disku a odhaduje jeho spolehlivost
a vadi kdyz sem ho dal na disable protoze to hazelo nakou chybu
darkmagic35
Nováček
Nováček

Tak primo to nevadi, jen se treba ja juknu jak to s diskem vypadam, jestli se nyvyskytuje nejaka chyba. Pro uzivatele disku, si myslim, to nejak zivotne dulezite neni.
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

darkmagic35 píše:Tak primo to nevadi, jen se treba ja juknu jak to s diskem vypadam, jestli se nyvyskytuje nejaka chyba. Pro uzivatele disku, si myslim, to nejak zivotne dulezite neni.
diky moc...zkusim to zas zaspnout a uvidime jestli to bude hazet chyby dal nebo ne
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

tak jsem zkusil nastavit bios stejne jako na druhem pc a nic....
pak jsem dal volbu USB Legacy nebo nak tak na disable a zas nenabehlo tak sem restartnul a pak dvakrat po sobe to nabehlo bez problemu.....tak uvidime jak se to ted bude chovat
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“