Zajímalo by mě jestli někdo máte tuto věcičku a jakpak to funguje, je to lepší jak pasta?
http://www.czechcomputer.cz/disc.jsp?do ... A58F&all=1
Jaké máte zkušenosti s lepící páskou na procesor?
Moderátor: morke
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych tomu nevěřil, jsem zastáncem klasické teplovodivé pasty (a nejradši mám KVALITNÍ bílou silikonovou, žádnou stříbrnou
)...
Ale za tu cenu by neměl být problém to vyzkoušet a udělat srovnání... Klidně bych to udělal sám, ale to poštovné a balné mi za to moc nestojí...
Ale za tu cenu by neměl být problém to vyzkoušet a udělat srovnání... Klidně bych to udělal sám, ale to poštovné a balné mi za to moc nestojí...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké máte zkušenosti s lepící páskou na procesor?
Ja bych rek, ze ne... normalni pasta se pritlacem spony atd. vytlaci mimo jadro procesoru a mezi procesorem a chladicem zustane jenom minimalni mnozstvi... tady asi zustane tenka vrstva, ktera to spis tepelne izoluje.... no nevim,...v ruce sem to nemel, ale pasta se mi zda lepsiMartinFALCON píše:Zajímalo by mě jestli někdo máte tuto věcičku a jakpak to funguje, je to lepší jak pasta?
http://www.czechcomputer.cz/disc.jsp?do ... A58F&all=1
- Lucifer
- Začátečník

Taky myslim ze ta paska je na pikachu - ale celkem bych nesouhlasil s tou "kvalitni bilou" pastou. IMHO maj "kovove" pasty rozhodne vyssi tepelnou vodivost, zcela logicky - chtelo by to nejaky objektivni test ruznych past v stejnych podminkach (stejnej mobo-cpu-chladic...). Ehm - aby bylo jasno, verim ze znama "kvalitni" pasta od TnTrade je desnej shit - stejne jako vetsina veci co prodavaj...TomV píše:Osobně bych tomu nevěřil, jsem zastáncem klasické teplovodivé pasty (a nejradši mám KVALITNÍ bílou silikonovou, žádnou stříbrnou)...
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že objevktivní test tu opravdu ještě nebyl. A jeho realizace není zas až tak obtížná, ani nákladná... Můžeme to zkusit navrhnout v sekci PCT magazín. Zajímají nás pasty a teploty s jednou a tou samou sestavou.Lucifer píše:Taky myslim ze ta paska je na pikachu - ale celkem bych nesouhlasil s tou "kvalitni bilou" pastou. IMHO maj "kovove" pasty rozhodne vyssi tepelnou vodivost, zcela logicky - chtelo by to nejaky objektivni test ruznych past v stejnych podminkach (stejnej mobo-cpu-chladic...). Ehm - aby bylo jasno, verim ze znama "kvalitni" pasta od TnTrade je desnej shit - stejne jako vetsina veci co prodavaj...TomV píše:Osobně bych tomu nevěřil, jsem zastáncem klasické teplovodivé pasty (a nejradši mám KVALITNÍ bílou silikonovou, žádnou stříbrnou)...
Btw, většina past s příměší kovu by opravdu měly být lepší, ale když se podívám na ten výtvor od Titanu...
The problem has been eaten.